Já jsem velmi rád, za to, co tu zaznělo.
ctrl_j píše:driver píše:
Z toho pohledu je území řecka a Turků pod taktovkou EU lepší, než kdyby šli Řekové a Turci pod ruskou unii.
mozna bys mohl sledovat trochu geopoliticke deni./quote]
ctrl_j píše:Pletes si politicky koutek s tim ekonomickym.
Já myslím, že tvá druhá reakce to dokonale vystihuje a není třeba komentář.
Akorát by se lidi měli zamyslet, proč chodí volit.
To, že vítěz voleb může být vyšachován absurdní koalicí stran, co volby nevyhraje a jejichž program se neztotožňuje, nebo si i odporuje, je ještě malý problém. Větší je to, co zaznělo.
Politika a ekomomika někdy jsou také v zcela opačném zájmu, a dokonce fungují i když jsou v rozporu.
Tohle je celkem šok i pro mě, když si to takhle sesumíruju na pár větách.
Teď už je vlastně jasné, že spojenci nemusí táhnout za jeden provaz (De a UK a Brexit) a že i Turecko v NATO může s Ruskem stavět ropovod a střílet jim stíhačky...
Co tu chceš volit a čemu chceš věřit...
Globalizace, Globalizmus? Nakonec by bylo nejlepší, volit přímo vlastníky korporací.
Jako třeba Trampy a Bureše.
Sice to je pohroma, ale bylo by alespoň jasno.
Současné divadlo, senát, parlament, sněmovna, k čemu?
Vždyť když bude Bureš potřebovat do továren křováky, co budou dělat (jako v číně) za dolar na den, tak si to prosadí i přes deset prezidentů a deset senátů...
Jeho tah na branku neobhajuji ani nepodporuji, jen konstatuji, že by bylo jasno a bylo by to i levnější, bez desetitisíců dalších zbytečných politiků a pak by šlo jen o to, zda tohle zachovat, nebo změnit.
Ale současný stav /zákulisní divadlo/ je k ničemu.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)