Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od řidičBOB »

No - se zavedením OO pro provozovatele, je vypsání lístku velmi snadné a vytěžitelné.

Blokové čištění a odtah má, od jistého data, svá úskalí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Včera mi na soukromém mobilu přistála SMS (z webu, tj bez možnosti volat zpět): "Máte nedoplatek na dani z příjmu pár set káčé, okamžitě zaplaťte na pokladně FÚ"

Jelikož za mne (jako občana) podávala DP má (autorizovaná) daňová poradkyně, taxem ji požádal aby zjistila co a jak... odpoledne mi volala, že "omyl FU", že prý si nevšimli, že za mně řádně, správně a ve správném termínu podala DP daň. poradkyně (tj. až 30.6. a nikoli 31.3.) a že to mělo být vyměřené penále za tříměsíční zpoždění s platbou....

Vsadil bych se, že to byl záměr, protože spousta lidí by se na nic neptala a prostě na pokladně FU zaplatila..... :ymhug:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Takže FU už provozuje něco jako Výzvu k úhradě určené částky. V ruce nemají nic a zkouší, kdo bude Burešovi a jeho ANO poskokům sponzorovat jejich vylomeniny. Brzo už bude potřeba kromě fóra 30kmh založit i MamOptimalizovano.cz :-bd
Add BOB: Vytěžitelné to je a tak je to správně, institu osoby blízké piráti zneužívali až příliš dlouho! Bohužel německý kamarád lámanou češtinou úřadu sdělil, že on tam neparkovala, on tam bourala, takže si úřad může strčit "sfá objektifní odpofjednost in den Arsch" a úředník bude zase jednou bez prémií.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

chjo...
Našel jsem chybu v B2B systému dodavatele, protože nám nezasílají všechno tak jak mají a co máme před/objednané. Šéf dodavatelova IT oddělení moje zjištění zřejmě bere jako osobní křivdu a že prej šířím poplašnou zprávu. A z uražené ješitnosti zakázal dodavatelovým skladníkum zasílat mi sjetinu zboží z B2B určeného k zaslání, podle které si mohu zkontrolovat, zda posílají skutečně všechno... Proč lidi všechno berou tak osobně? ~x( Piko, našel jsem chybu v systému, který zásobuje celé Československo, ale jsem ten špatný...

Naštěstí nezakázal skladníkum, aby křížem porovnali sjetinu (kterou mi nesmí poslat) a seznam naší objednávky, který jsem jim poslal já. =))
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

pavproch píše:Včera mi na soukromém mobilu přistála SMS (z webu, tj bez možnosti volat zpět): "Máte nedoplatek na dani z příjmu pár set káčé, okamžitě zaplaťte na pokladně FÚ"

Jelikož za mne (jako občana) podávala DP má (autorizovaná) daňová poradkyně, taxem ji požádal aby zjistila co a jak... odpoledne mi volala, že "omyl FU", že prý si nevšimli, že za mně řádně, správně a ve správném termínu podala DP daň. poradkyně (tj. až 30.6. a nikoli 31.3.) a že to mělo být vyměřené penále za tříměsíční zpoždění s platbou....

Vsadil bych se, že to byl záměr, protože spousta lidí by se na nic neptala a prostě na pokladně FU zaplatila..... :ymhug:
jj, tohle provozuje i FU P5. Obcas prijde sms: "okamzite volejte FU P5 + cislo" Delaji mi to pravidelne 2x do roka po zaplaceni zalohy na dan z prijmu, kde vlivem jinyho zpusobu zaokrouhlovani pri vypoctu zalohy vzdycky dluzim 1-2 koruny :D Pral bych vam videt tech ukonu a papiru kdyz jim tu 1 korunu vzdycky dojdu zaplatit cash do pokladny =))
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

U me teda vynechali to slovo "okamzite" ale taky mi prisla sms at volam.

A pokladnu u nas loni zrusili :(
Pravda vyděsí
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Brus píše:U me teda vynechali to slovo "okamzite" ale taky mi prisla sms at volam.

A pokladnu u nas loni zrusili :(
FU bez pokladny neni opravdovej FU :D
R4...258k
R3...261k
EV...264k
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jedna dobrá zpráva (viz chlubítko) denně stačí.... fčíl ta nedobrá: zítra (opět) nastupuju do FNO na (čtvrté) kolo chema.... chjo no... tělo je už dost zhuntované předchozíma třema kolama, snad to zvládne.... kéžby... ^:)^
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Dáš si zase koblihu, bílý kafe a to tě postaví na nohy... :-bd
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Kobliha ready! \m/
No pain, no gain.