Jaký TDi motor z komcernu VW?
Re: Jaký TDi motor z komcernu VW?
Sup 2 mi ale nepripada nejake extra pohodlne auto z pohledu filtorvani nerovnosti. Osobne bych si dovolil tvrdit, ze muj golf R je pohodlnejsi na 18" (DCC comfort).
to je klidně možné, Superb nefiltruje moc dobře. Osobně nechápu, jak si někdo může na SII dát 19" kola a tvrdit, jak je to pořád ještě "komfortní". Oproti tramvaji asi jo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na Supa2 můžeš dát cokoliv...tam je špatně celý podvozek.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A kdybych zůstal u TDi, bo s těma benzínama je to na pytel. Auto chci v pěkným stavu a nabídka v TFSI/TSI/FSI žalostná. Je mezi TDi BMT 125kW a 130kW nějaký rozdíl nebo je z fabriky je chipnutý? A je rozdíl těhlech 125kW CR motorů v Passatu a SuperBu? Co ty vyvažováky a případné neduhy? Od PD už to padlo? Nebo vydrží víc 3.0 TDi oproti 2.0 TDi? Pže na třílitry slýchám většinou jen chválu, a to i u BMW (5)
Jen tak na okraj původní otázky: kolega (vlstnící nyní původně mou oct. 1,9TDI PD 74kW) na ní předefčírem odepsal právě motor... nalítáno necelých 400tis km... ranní studený start, po asi 2km to vydalo ránu a zdechlo... po sundání hlavy zjistil, že se !!rozlomil!! zhavič a to co z něj vletělo do spalovacího prostoru zdemolovalo píst/vložku, blok..... tož tak, no.... neska už ale fakt nic nemá žádnou životnost....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
400k v režimu pavproch, tam ten týpek, co si kupuje auta ze Sahary a tak, a ono se to rozpadne. Já bych ty oktáfky zakázal
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
OIII RS TSi je skvělá (TDi nevím), nechápu proč to měníš za kasičky typu A6, Passatu, atd.Andre píše:Za ty peníze s tímhle motorem ale nic neseženu, leda ještě OIII RS a tu mám teď-do Prahy nikdy víc. Našel jsem A4 s 2.0 TFSI 155kW nebo starší A6 s 2.8 FSI 140/150kW
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
O3 TDI je klasický čtyřvál v dechtu - duní a moc nejede. V kombinaci s MT se to ještě dá akceptovat, ale s DSG je to hrozné.
O3 TSI je úplně jiné vozítko.
Úvahy o vylítaných A4/A6, jsou spíš do zdravotnického koutku.
O3 TSI je úplně jiné vozítko.
Úvahy o vylítaných A4/A6, jsou spíš do zdravotnického koutku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time