Ne. Geo delas v podstate na statickem aute, pri jedne otacce kola v rychlosti chuze se rotacni nedostatky nemaji jak projevit.Mattbaylesa píše:Zdravím. Potřebuji na autě udělat geometrii, auto lehce táhne doprava. Je nutné, aby před geometrií byla nově vyvážena všechna kola? Resp. projevila by se mírná nevyváženost na kvalitě seřízení náprav? Vyvážení kol chci nechat až na výměnu kol na zimní.
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
nastehovali jsme se nedavno do komplexu ctyr bytovych domu, kde kazdy ma zakoupene parkovaci misto.. nicmene mista jsou oznacena pouze P reserve s dodatkovou tabuli "Spolecenstvi vlastniku BD 1/2/3/4".. moje parkovsci misto, protoze je delsi, je v miste, kde je na ceduli cislo 4, zatimco ja bydlim v dome cislo 3. Dneska po me vyjel dedek z domu c. 4, co tam parkuju a ze na me zavola MP. Silacke kecy o odtahu necham stranou, vysvetlit si nic nenechal. K dotazu: kam mam zajit, aby mi na znacku pridali dalsi dodatkovou tabulku, kde bude presne urcen pocet metru a z jedne strany bude zkracen o moje misto? ..nebo vyresit jinak? Diky
Odbor dopravy mistne prislusneho uradu obce s rozsirenou pusobnosti. Obecne vzato se k tomu vyjadruje i dopravni inspektorat, ale tohle nejspis nebude tento pripad.
Vyresit jinak lze, kdyz to sousedum vysvetlis
Vyresit jinak lze, kdyz to sousedum vysvetlis
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dotaz na zkušenější nakupovače zpoza louže: dostal sem za úkol koupit na iherb.com dvě mastičky - obě stojí stejně - 14.95 USD/kus.... poštovné pro jednu i obě je stejné - 4 doláče.
Otázka: riskovat to, že mi vyměří clo a DPH a nechat si poslat obě jedinou zásilkou (a ušetřím 4 babky za poštovné) nebo rači zaplatit 2x4 USD za poštovné a nechat to poslat dvěma zásilkama, řekněme třeba s týdenním odstupem?
Otázka: riskovat to, že mi vyměří clo a DPH a nechat si poslat obě jedinou zásilkou (a ušetřím 4 babky za poštovné) nebo rači zaplatit 2x4 USD za poštovné a nechat to poslat dvěma zásilkama, řekněme třeba s týdenním odstupem?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
takže asi rači utratím o 4 babky víc....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- GeneHawkins
- Letec
Já bych to vzal naráz. To nikdo nebude řešit.
Do hodnoty zásilky 150 Euro včetně poštovného se clo neplatí, pouze DPH. Mám to ověřeno.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- GeneHawkins
- Letec
Však o DPH (a celní řízení) jde, clo je zanedbatelné.