BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
Pěkně se to klouže
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Riley: Tvoja E46 vyzera viac nez luxusne takze by bola skoda sa jej vzdavat...tu asi fakt bude jedina moznost dokupit MX-5
A aj ked ma clovek pocit ze sa neda stihat uzit si obe auta tak postupne sa pouzivanie kazdeho vykristalizuje...ked bude pekne tak MX-5, ked bude snezit tak E46 ( alebo opacne;))
Vrooom: Myslel som si ze koniec sezony si Z4 so svorom uzije na zaprsanom Myte
(bez neho by to bolo ine trapenie teda )
A aj ked ma clovek pocit ze sa neda stihat uzit si obe auta tak postupne sa pouzivanie kazdeho vykristalizuje...ked bude pekne tak MX-5, ked bude snezit tak E46 ( alebo opacne;))
Vrooom: Myslel som si ze koniec sezony si Z4 so svorom uzije na zaprsanom Myte
(bez neho by to bolo ine trapenie teda )
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jo s tim svorem se to chova uzasne. Mrzi me, ze jsem nemohl dat na mokru vic nez to jedno a pul kolo a pak guma umrela. Zacal z ni trcet slahoun gumy, jsem ho musel nakonec ustrihnout nuzkama z lekarnicky, jinak by mi to rozsekalo podbehy
Včera to tam bylo jak na ledě i s Imprezou
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
JJ, měli jsme štěstí, že třičtvrtě dne bylo sucho a pršet začalo až cca po té třetí. Klouzalo to fest.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
karel:
Jsme tam premyslel jakou to melo puvodne barvu, pak mi nekdo rekl ze cervenou Ctyrkolka hezky vyrazila na tom mokru.
Ten temer 3° odklon vzadu docela ovlivnuje jak se guma sjizdi
Nahodil jsem PZera po PP (jeste jednou diky) a jsou docela hlucny. Trochu se zlepsil komfort oproti rft, ale porad zadny rolls royce. Na zimnich 17 to je jina (ale taky to dost plave). Hlavni ale + ze uz neklepe volant mezi 50-60km/h
Jsme tam premyslel jakou to melo puvodne barvu, pak mi nekdo rekl ze cervenou Ctyrkolka hezky vyrazila na tom mokru.
Ten temer 3° odklon vzadu docela ovlivnuje jak se guma sjizdi
Nahodil jsem PZera po PP (jeste jednou diky) a jsou docela hlucny. Trochu se zlepsil komfort oproti rft, ale porad zadny rolls royce. Na zimnich 17 to je jina (ale taky to dost plave). Hlavni ale + ze uz neklepe volant mezi 50-60km/h
musis na tom zadku vic ufouknout
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
3° odklonu už je poměrně dost, co vím tak podobný hodnoty už jezdí závoďáci na okruzích kde je to auto pořád v zatáčce a stejně bývají gumy na vnitřku více sjetější od brždění. Chcete to teploměr a laborovat správný tlak pro danou gumu a odklon.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ted jsem tam dal 2,3. Treba to bude OK.