BMW Z4 Coupe

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW Z4 Coupe

Příspěvek od Vrooom »

U 330i muzes postupovat uplne stejne jako ja ;-) Neni to levny upgrade, ale treba sportovni podvozek je drazsi a prinese ti prakticky jen bolavy zada :-D, svor o dost zlepsi chovani auta a uz tam neni ta dvojakost zda se utrhnou obe nebo jen jedno kolo.
Riley
Autoškolák

Příspěvek od Riley »

Jo, když jsem to kupoval, tak jsem do toho chtěl jít hned. A od té doby už uplynulo pár let a pořád na to nebyla vhodná doba a asi ani nebude :D. Já jsem chtěl pří výměně určitě zkracovat i stálý převod, ale teď je z toho spíš daily car, než nějaká hračka. Až něco našetřím, tak budu uvažovat o něčem dalším. Navíc letos auto bylo skoro celou sezónu po servisech :D.

PS: Ta jednokolka mě děsně štve :).
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

No je s tim sranda, kdyz je siroka krizovatka zadny provoz v okoli a naprseno tak se tezko odolava nezatocit v mensim driftiku ^^
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

To Riley: Presne tak som to mal aj ja asi 5 rokov, furt som radsej investoval do niecoho ineho v aute a utesoval sa ze sak je to daily tak bez toho svoru to nejak zvladnem...az som ho predal a kupil auto co uz ma svor od vyroby (iked teraz tam na nejake blbnutie na suchu chybaju kone) ale bez svoru uz fakt nikdy ;))

Idealne by pre 330i balo najst nejaku rozstrelenu E46 325i so svorom ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Riley
Autoškolák

Příspěvek od Riley »

Miatka mě láká taky dlouho a teď o to více, když si jí tu všichni koupili a básní tady o zážitcích. Já teda jiné peníze do auta vůbec necpu (kromě oprav). Chtěl jsem jenom ten svor a kratší převod, více jsem to ladit nechtěl. Ale představa ještě vyšší spotřeby, než 11,5 litru, mě teď trochu limituje. Na auto je čím dál méně času a většinou ani nestihnu pořádně zahřát motor. A i to auto na blbnutí bych si představoval lehčí, subtilnější, nižší, ... Čekám na nějakou společnou akci, abych se zase povozil a měl větší motivaci :).

Vlastně stejně to mám s výpravou na Nordschleife. Tam se chystám stejně dlouho jako na svor :D. A už dvakrát jsem měl i našetřeno a podělalo se zase něco jiného, co mi nedovolilo jet.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ja to taky nechtel nijak upravovat. Treba to zkraceni bych vubec nechtel, mam to jako normalni auto, sily to ma dost, nijak se nevyzivam v rychlostech 200+. Zadny dalsi upravy uz delat nechci protoze by se roztocil kolotoc ...

Mne se treba libi porad GT86, je to lehky, ma dokonce 4 mista, uzky gumy, samosvor. Snad jen ten motor je nic moc.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

vroom: právě pokud se nevyžíváš v rychlostech 200+ tak by se to zkrácení hodilo náramně :D . Ale proti gustu ... Každopádně LSD super funkční úprava, která auto posune správným směrem.

riley: tak udělej varinatu brod - 330i pryč, nějaký obyčejný potah a k tomu miatku na volný dny.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Tak ja nejezdim zrovna brzda-plyn, treba ja bydlim pod kopcem takze nahore vyradim a pekne doplachtim B-)
Riley
Autoškolák

Příspěvek od Riley »

Jarka: To jsem řešil na začátku a právě jsem se chtěl vyhnout starosti o dvě auta a hlavně nechci trpět většinu času v nějakém vraku, abych se na to druhé chodil jenom dívat. Moc dobře se znám a vím, že kdybych s tím autem nejezdil normálně, tak se k němu pořádně nedostanu. Proto jsem už poprvé šel do takového kompromisu, místo dvou aut. Takhle si užívám i cestu do práce a občas si sjedu delší trasu nebo prostě volím zajímavější trasy, když někam potřebuji dojet. Zablbnu i v zimě, v létě se podívám na okruh a to je maximum mých možností. Už dlouho jsem nesedl jen tak večer do auta, abych se jel projet. Další z mých nešvarů :D.

Navíc mám minimální nájezd, aby se mi druhé auto vůbec vyplatilo. Po přestěhování se to sice zvedne, ale pořád to nebude víc než 10 tisíc za rok.

Vroom: To já bych zase to zkrácení rozhodně chtěl. Ty převody jsou děsně dlouhé a zabíjejí potenciál auta.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Dneska opet prijemny den v Myte. Auto funguje se svorem opravdu paradne, ze zatacek se da jet velmi vyrazne lip. Bouhuzel jsme dneska zcela prokaucoval gumy a musel se trochu drzet zkratka.

Obrázek

Ale i takhle znicena guma zvladla 60 km v tempu na okruhu.

Tentokrat byla v myte o dost zajimavejsi sestava aut.
Spectralova 130i je lahodna, auto je vyrazne vic utlumeny oproti Ztku, ale spis v tom dobrem, nejdou tolik slyset ruzny hluky. Funguje mu to velmi pekne a vubec se toho neboji, krasne to rezal. Jizda na sedadle spolujezdce mi nedela moc dobre :-D

Prislo mi ze tomu kluci moc nedavaji a nebo Z4 ted s LSD funguje zcela zazracne ^^

No a tady se nakonci utrhl kus gumy, zrovna tak pekne naprselo, to by se driftovalo :x

Odpovědět