1.cyklo vylet...
Re: 1.cyklo vylet...
Já se tež byl včera projet. Jenom tak na zahřátí po cyklostezce kolem bečvy. Byla to paráda, žádní bruslaři a matky s kočárkama
Rychlost zabíjí!
mne hlavne udivilo to obleceni co sem si kupil, takove ty cyklo elastaky na šle a k tomu nejakou tu bundicku cyklistickyou. mel sem obavu, ze pri tech +- 2C budu mrznout, ale uplna parada. pravda pri tom cca 2km sjezdu to moc teple nebylo, ale letos uz moc zimnejsich noci nebude
jj pajada, mel sem k tomu skepsi, ale funguje to.
Já si právě vždycky říkal, co je to za otužilce, že jezdí v mrazu v tenkých elasťácích a já tam v teplákách, mikině a klepu kosu Asi na tom něco bude, se podívám, kolik ty serepetičky stojí.
Rychlost zabíjí!
a to nemam ty uplne nejlepsi, mam takove o kterych mi borec rikal, zejsou tak do tech +- 5C. byly 2C a pohoda. Chlad sem citil akorat kdyz sem jel delsi sjezd bez slapani, to bylo horsi. Pak sem mel jen tricko a na tom ten dres s delsim rukavem s tim jakoby filcem dvou milimetrovym a celkove v pohode.
samo jezdit vice v ziem kupim si i rukavice na cele prsty ne ty strihnute, nejakou kuklu pod helmu a teplejsi elastaky
Tak já ani moc na to ježdění ve velké zimě nejsem i kdyby mi nebyla kosa. Když je takových těch 20-24, tak je to pohodička
Rychlost zabíjí!
ja mam cil jasny, tudiz musim jezdit furt a vsude a hlavne cera byl minimalni provoz