BMW Z4 Coupe
Re: BMW Z4 Coupe
U 330i muzes postupovat uplne stejne jako ja Neni to levny upgrade, ale treba sportovni podvozek je drazsi a prinese ti prakticky jen bolavy zada , svor o dost zlepsi chovani auta a uz tam neni ta dvojakost zda se utrhnou obe nebo jen jedno kolo.
Jo, když jsem to kupoval, tak jsem do toho chtěl jít hned. A od té doby už uplynulo pár let a pořád na to nebyla vhodná doba a asi ani nebude . Já jsem chtěl pří výměně určitě zkracovat i stálý převod, ale teď je z toho spíš daily car, než nějaká hračka. Až něco našetřím, tak budu uvažovat o něčem dalším. Navíc letos auto bylo skoro celou sezónu po servisech .
PS: Ta jednokolka mě děsně štve .
PS: Ta jednokolka mě děsně štve .
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
No je s tim sranda, kdyz je siroka krizovatka zadny provoz v okoli a naprseno tak se tezko odolava nezatocit v mensim driftiku ^^
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To Riley: Presne tak som to mal aj ja asi 5 rokov, furt som radsej investoval do niecoho ineho v aute a utesoval sa ze sak je to daily tak bez toho svoru to nejak zvladnem...az som ho predal a kupil auto co uz ma svor od vyroby (iked teraz tam na nejake blbnutie na suchu chybaju kone) ale bez svoru uz fakt nikdy
Idealne by pre 330i balo najst nejaku rozstrelenu E46 325i so svorom
Idealne by pre 330i balo najst nejaku rozstrelenu E46 325i so svorom
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Miatka mě láká taky dlouho a teď o to více, když si jí tu všichni koupili a básní tady o zážitcích. Já teda jiné peníze do auta vůbec necpu (kromě oprav). Chtěl jsem jenom ten svor a kratší převod, více jsem to ladit nechtěl. Ale představa ještě vyšší spotřeby, než 11,5 litru, mě teď trochu limituje. Na auto je čím dál méně času a většinou ani nestihnu pořádně zahřát motor. A i to auto na blbnutí bych si představoval lehčí, subtilnější, nižší, ... Čekám na nějakou společnou akci, abych se zase povozil a měl větší motivaci .
Vlastně stejně to mám s výpravou na Nordschleife. Tam se chystám stejně dlouho jako na svor . A už dvakrát jsem měl i našetřeno a podělalo se zase něco jiného, co mi nedovolilo jet.
Vlastně stejně to mám s výpravou na Nordschleife. Tam se chystám stejně dlouho jako na svor . A už dvakrát jsem měl i našetřeno a podělalo se zase něco jiného, co mi nedovolilo jet.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Ja to taky nechtel nijak upravovat. Treba to zkraceni bych vubec nechtel, mam to jako normalni auto, sily to ma dost, nijak se nevyzivam v rychlostech 200+. Zadny dalsi upravy uz delat nechci protoze by se roztocil kolotoc ...
Mne se treba libi porad GT86, je to lehky, ma dokonce 4 mista, uzky gumy, samosvor. Snad jen ten motor je nic moc.
Mne se treba libi porad GT86, je to lehky, ma dokonce 4 mista, uzky gumy, samosvor. Snad jen ten motor je nic moc.
vroom: právě pokud se nevyžíváš v rychlostech 200+ tak by se to zkrácení hodilo náramně . Ale proti gustu ... Každopádně LSD super funkční úprava, která auto posune správným směrem.
riley: tak udělej varinatu brod - 330i pryč, nějaký obyčejný potah a k tomu miatku na volný dny.
riley: tak udělej varinatu brod - 330i pryč, nějaký obyčejný potah a k tomu miatku na volný dny.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak ja nejezdim zrovna brzda-plyn, treba ja bydlim pod kopcem takze nahore vyradim a pekne doplachtim
Jarka: To jsem řešil na začátku a právě jsem se chtěl vyhnout starosti o dvě auta a hlavně nechci trpět většinu času v nějakém vraku, abych se na to druhé chodil jenom dívat. Moc dobře se znám a vím, že kdybych s tím autem nejezdil normálně, tak se k němu pořádně nedostanu. Proto jsem už poprvé šel do takového kompromisu, místo dvou aut. Takhle si užívám i cestu do práce a občas si sjedu delší trasu nebo prostě volím zajímavější trasy, když někam potřebuji dojet. Zablbnu i v zimě, v létě se podívám na okruh a to je maximum mých možností. Už dlouho jsem nesedl jen tak večer do auta, abych se jel projet. Další z mých nešvarů .
Navíc mám minimální nájezd, aby se mi druhé auto vůbec vyplatilo. Po přestěhování se to sice zvedne, ale pořád to nebude víc než 10 tisíc za rok.
Vroom: To já bych zase to zkrácení rozhodně chtěl. Ty převody jsou děsně dlouhé a zabíjejí potenciál auta.
Navíc mám minimální nájezd, aby se mi druhé auto vůbec vyplatilo. Po přestěhování se to sice zvedne, ale pořád to nebude víc než 10 tisíc za rok.
Vroom: To já bych zase to zkrácení rozhodně chtěl. Ty převody jsou děsně dlouhé a zabíjejí potenciál auta.
Dneska opet prijemny den v Myte. Auto funguje se svorem opravdu paradne, ze zatacek se da jet velmi vyrazne lip. Bouhuzel jsme dneska zcela prokaucoval gumy a musel se trochu drzet zkratka.
Ale i takhle znicena guma zvladla 60 km v tempu na okruhu.
Tentokrat byla v myte o dost zajimavejsi sestava aut.
Spectralova 130i je lahodna, auto je vyrazne vic utlumeny oproti Ztku, ale spis v tom dobrem, nejdou tolik slyset ruzny hluky. Funguje mu to velmi pekne a vubec se toho neboji, krasne to rezal. Jizda na sedadle spolujezdce mi nedela moc dobre
Prislo mi ze tomu kluci moc nedavaji a nebo Z4 ted s LSD funguje zcela zazracne ^^
No a tady se nakonci utrhl kus gumy, zrovna tak pekne naprselo, to by se driftovalo
Ale i takhle znicena guma zvladla 60 km v tempu na okruhu.
Tentokrat byla v myte o dost zajimavejsi sestava aut.
Spectralova 130i je lahodna, auto je vyrazne vic utlumeny oproti Ztku, ale spis v tom dobrem, nejdou tolik slyset ruzny hluky. Funguje mu to velmi pekne a vubec se toho neboji, krasne to rezal. Jizda na sedadle spolujezdce mi nedela moc dobre
Prislo mi ze tomu kluci moc nedavaji a nebo Z4 ted s LSD funguje zcela zazracne ^^
No a tady se nakonci utrhl kus gumy, zrovna tak pekne naprselo, to by se driftovalo