Zdravím Vás
Kamarád pracuje pro Allianz a poprosil mě abych informoval lidi o novém pojištění, které mají od 1.10. myslím, že by mohlo spoustě lidem pomoct. A tak mě napadlo to dát sem. Allianz se rozhodla zlevnit pojištění pro auta, které málo najezdí. S výraznou slevou na tom budou auta která najedou do 15.000 km ročně a auta s nájezdem do 10.000 km ročně mají garantováno nejnižší cenu za povinné ručení + skla.
Pro větší přehlednost a jednoduchost je na to vytvořena speciální stránka, kde je více informací a na konci kalkulačka, takže si to můžete kdyžtak spočítat. Já na tom ušetřím 1.350 Kč, což se hodí
Kdyby něco, tak mu volejte, číslo je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Revoluce v autopojištění. Co na to říkáte?
Revoluce v autopojištění. Co na to říkáte?
Naposledy upravil(a) pavproch dne ned 02 říj 08:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: tp byl ale blbý pokus o neplacenou reklamu...
Důvod: edit by -pp-: tp byl ale blbý pokus o neplacenou reklamu...
Re: Revoluce v autopojištění. Co na to říkáte?
Ano, je to skutečně revoluční, dle kalkulátoru bych platil při nejmenší kategorii nájezdu jen zhruba o pětikilo víc než u běžných online nabídek s neomezeným nájezdem a stejným plněním
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
S minimálním nájezdem a 46% bonusem jsem se dostal o pár stovek níž. S reálným nájezdem mého auta (10tKm) +- na stejnou částku.
Revoluce se nekoná.
Revoluce se nekoná.
2.9T RWD
Stepane neser!
V8 5.0L - Lovely pussycat......sold
Poradnej ofroud LR D4!
Poradnej ofroud LR D4!
ač mám vše pojištěno taky u Allianz, moderátorské povinnosti převážily....
btw, má to platit až od 1.11.2016...
btw, má to platit až od 1.11.2016...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak nevim co dělám blbě, ale stávající cena za POV s limitem 70/70 a full bonusama a ještě slevovým voucherem asi 20% mám za 3870 Kč a teď mi to vyhazuje při nájezdu 10-12k 293 Kč Líbí se mi to
EDIT: aha, tak oni změnili default frekvenci plateb, na mobilu jsem si toho nevšiml, ale je to měsíčně
EDIT: aha, tak oni změnili default frekvenci plateb, na mobilu jsem si toho nevšiml, ale je to měsíčně
Takže asitakle - už mám kalkulace na svoje auta podle nových pravidel:
VÝRAZNĚ ušetřím u m4Zlika - teda pokud limituju roční nájezd na 7500 km max (což by mělo stačit), tak budu platit ANINE POLOVINU toho, co doposud ....
u pindice (jezdila míň, nyní odhaduju roční nájezd - ref junior - na 15tis km) - ušetřím desetikoruny......
VÝRAZNĚ ušetřím u m4Zlika - teda pokud limituju roční nájezd na 7500 km max (což by mělo stačit), tak budu platit ANINE POLOVINU toho, co doposud ....
u pindice (jezdila míň, nyní odhaduju roční nájezd - ref junior - na 15tis km) - ušetřím desetikoruny......
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.