Volvo S80, Superb, Honda CRV

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
exirext
Spolujezdec

Re: Volvo S80, Superb, Honda CRV

Příspěvek od exirext »

No dobre a co tak Mondeo, Accord alebo Mazdu 6? :)
2011 Ford Focus 1.6EB 110kW
Titanium (Candy Red)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Samozřejmě - Škoda je nejprodávanější automobilka, takže se statisticky i nejvíce krade. Ne jenom celá auta, ale také jednotlivé díly...
Všeobecně bych se koukal po atmosférickém motoru, pokud možno tak 6ti stupňová převodovka, objem kolem 1.6 - 2.0.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
maxmilian
Adept autoškoly

Příspěvek od maxmilian »

řidičBOB píše:Samozřejmě - Škoda je nejprodávanější automobilka, takže se statisticky i nejvíce krade. Ne jenom celá auta, ale také jednotlivé díly...
Všeobecně bych se koukal po atmosférickém motoru, pokud možno tak 6ti stupňová převodovka, objem kolem 1.6 - 2.0.
A jakou značku tedy?
maxmilian
Adept autoškoly

Příspěvek od maxmilian »

exirext píše:No dobre a co tak Mondeo, Accord alebo Mazdu 6? :)
Mazdu? Máte s Mazdou zkušenosti?
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

maxmilian píše:Dneska jsem zase slyšel, že nemám kupovat nic od Škody, že se strašně kradou? :-(
To máš těžký... Koncern se krade, Francouzi jsou nespolehliví, Japonci hnijou a jsou na ně drahé náhradní díly, Korejci jsou špatní z principu, Ameriky hodně žerou, Fordem tam a zpátky vlakem a Opel se dělá proto aby Ford nebyl nejhorší. A pak už Ti zbývá jen Fiat a to by si koupil jen blázen.

Zapomněl jsem na něco?
2.9T RWD
maxmilian
Adept autoškoly

Příspěvek od maxmilian »

HondaMan píše:
maxmilian píše:Dneska jsem zase slyšel, že nemám kupovat nic od Škody, že se strašně kradou? :-(
To máš těžký... Koncern se krade, Francouzi jsou nespolehliví, Japonci hnijou a jsou na ně drahé náhradní díly, Korejci jsou špatní z principu, Ameriky hodně žerou, Fordem tam a zpátky vlakem a Opel se dělá proto aby Ford nebyl nejhorší. A pak už Ti zbývá jen Fiat a to by si koupil jen blázen.

Zapomněl jsem na něco?
Perfektně jsi to vystihl. Tak a teď babo raď :-).Jaké vlastníš auto ty? S jakou značkou jsi spokojený?
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

HondaMan píše:

Zapomněl jsem na něco?
"Korejci jsou špatní z principu..." To je skutečně objektivním hodnocením podložený důvod. To, že by sis korejský auto z (ani vlastně tobě) neznámýho důvodu nepořídil, neznamená, že není vhodné pro nikoho. Já si naopak myslím, že taková Sonata by byla vhodná volba.
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

Chápeš, že to byla nadsázka? #-o
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

maxmilian píše:Perfektně jsi to vystihl. Tak a teď babo raď :-).Jaké vlastníš auto ty? S jakou značkou jsi spokojený?
Jezdím služební Škodovkou, vlastním Fiata, naposledy jsem kupoval Peugeota a mám rad Hondy.

Začni tím, že si ujasníš na co auto potřebuješ, kolik na to máš, kolik najedeš, kdo v autě bude jezdit a co vůbec očekáváš. Pak můžeme trochu fundovaně poradit. Bez výše uvedeného je to strelba do tmy.
Ve výsledku je to mnohem vice o výběru konkrétního kusu než modelu.

Ad korejci: Nikdy jsem nevlastnil a pevně věřím, že to tak zůstane.
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já korejce párkrát řídil, mám prolezlé celé Nošovice a vcelku dobré informace ohledně potencionálního servisu...děkuji, ale to fakt raději toho Fiata :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět