S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
tak, a aspoň na týden mám utrum s větrem ve vlasech, bo sem právě nastoupil (a tím sa ocuto i hlásím) do FNO na třetí kolo chema.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak se drž, ať m4zlika ještě stihneš tenhle rok provětrat. Já byl včera večer se sklouznout, sucho, teplota akorát a k tomu osvětlený Ještěd pěkně v driftu - romantika jako kjáva (musel jsem se otočit třikrát - to nešlo jet hned dom).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
dík
jj, serepetiny (aspoň jednou) na ještěd nevynechám skoro při každé služebce do LB....
jj, serepetiny (aspoň jednou) na ještěd nevynechám skoro při každé služebce do LB....
za tři týdny bude dočtvrtice a potem v listopadu echt páté kolo (tři týdny na JIPce....)
Ja potkal oranzove, ve ktere vypadalo pekne. Ridil to chlapek pres 50, jako hosik nevypadal. Pro zajimavost jsem se koukl kolik to auto stoji a docela jsem byl sokovany, ze to zacina na 1.4 mega, ja cekal ze to bude zacinat pod mega a max cena tak 1,3 treba.řidičBOB píše:Vroom: já to tuhle potkal na OMV...jako není to vyloženě hnusné. Ale taková "barbie" car nebo hochy od teplé řeky. Tohle taky řídil takový jeden...
Problém toho auta je, že tam nelze pořádný motor.
PP to je nemile, pral bych ti veselejsi duvod pro pobyt v Ol. Otrepany, ale uprimny - drzim pesti.
V tom případě si nejsem úplně jistý, jestli ho na okresce chci potkatStepan píše:EL: imo by SLK 350 v režimu ala pavproch nežrala o nic míň
Tak neska po obědě asi poslední letošní (polo)"letní" vítr ve vlasech (ale že bylo krásně - Brus ví, že? - akoráth byl nezvykle hustý provoz aji mezi dědinama... dědci ve stopětkách a klobúkoch...) bo zítra má byť hnusně, pak tři dny nemožu a koncem př. týdne zase hupky šupky do špitálu... až sa tam ocuto vrátím, tak už bude zima a nevlídno ..... taxem po jízdě m4Zlika preventivně (kdyby se to co píšu "náhodou" splnilo) umyl, vyblyskal a pak vysušil krátkou vyjížďkou.... až budu ze špitálu, tak už enem servis (wolej+filtr), kola nabuřit na 3,5 atm, plnou Vervy až po hrdlo, nahodit slušivý plachtový převleček a nechať spať zimním spánkem.....
Baterka to přes zimu dá? BTW proč to nafukování kol, aby se to neprostálo na jednom místě?