Lotus Seven/Elise
Lotus Seven/Elise
Vážení a milí kolegové,
sháním někoho s tímto vozem - potřebuji si ho vyzkoušet a osahat - zda se vejdu a podobně.....pokud by byl majitel/nadšenec modelu Seven/Elise MKI/II - tzn. s motorem Rover ochotný.
Dojedu asi kamkoliv po ČR.
Díky moc.
Karel
702 01 99 77
sháním někoho s tímto vozem - potřebuji si ho vyzkoušet a osahat - zda se vejdu a podobně.....pokud by byl majitel/nadšenec modelu Seven/Elise MKI/II - tzn. s motorem Rover ochotný.
Dojedu asi kamkoliv po ČR.
Díky moc.
Karel
702 01 99 77
MG - radost až na kost.
Re: Lotus Seven/Elise
JPP: mladej Strnadel jezdí za Praga Racing či jaxe zovou (Praga R1R) a jeho šéf/či ten tým asi má Elise nebo Exide ?!? (Strnadel Jr. to raz či dvakrát měl na víkend doma....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mam v Prostejove Lotus Exige (S240 Toyota, MkII.), tak klidne dojed.
Jinak Lotus Seven a Elise/Exige jsou 2 uplne odlisna auta, licenci na Seven odkoupil uz davno Caterham a ten asi vis, jak vypada.
V interieru je potom co do prostoru stejny kazdy Elise i Exige vsech generaci, a to i posledni generace Exige MkIII. s V6. Lisi se tvarem palubni desky, volanty, sedackami, calounenim apod., ale konstrukcne jde o totozny vuz.
Jinak Lotus Seven a Elise/Exige jsou 2 uplne odlisna auta, licenci na Seven odkoupil uz davno Caterham a ten asi vis, jak vypada.
V interieru je potom co do prostoru stejny kazdy Elise i Exige vsech generaci, a to i posledni generace Exige MkIII. s V6. Lisi se tvarem palubni desky, volanty, sedackami, calounenim apod., ale konstrukcne jde o totozny vuz.
Z PV jo? Bydlim ve vesnicce kousek od PV, to bychom mohli nekdy podniknout nejakou vyjizdku, lotusa jsem jeste nevidel
Dík za nabídku,pokusím se jí využít - od Berouna je to na nedobrou stranu - D1, podle info, co mám tak v generaci snad od r. 2004 by to s prostorem mělo být o fous lepší...
Rozdíl Elise/Seven a historii znám:-)
Letos jsem při vybírání záskokového roadsteru za MGF projel vše, co bylo smysluplné a v ČR , a uvědomil jsem si, že mi nejvíc sedi koncepce s motorem uprostřed - žádné auto mě ničím nenadchlo, natož abych si řekl: to je lepší než F. Logicky jsem začal shánět znovu MG.
Nicméně ve mě hlodal červ, jestli nepopostoupit v jízdních vlastnostech auta dál. A to z mého pohledu, jedině s lehčím autem - nic jiného než Elise/Exige mne nenapadá. Generaci s motorem Rover, chci právě kvůli motoru.
Seven/Caterham mne láká i přes "klasickou" koncepci, protože je ještě o cca 200kg lehčí než Elise a i jako youngtimer - takže, když se do něj poskládám a chytne mě to, opustím motor uprostřed.
Rozdíl Elise/Seven a historii znám:-)
Letos jsem při vybírání záskokového roadsteru za MGF projel vše, co bylo smysluplné a v ČR , a uvědomil jsem si, že mi nejvíc sedi koncepce s motorem uprostřed - žádné auto mě ničím nenadchlo, natož abych si řekl: to je lepší než F. Logicky jsem začal shánět znovu MG.
Nicméně ve mě hlodal červ, jestli nepopostoupit v jízdních vlastnostech auta dál. A to z mého pohledu, jedině s lehčím autem - nic jiného než Elise/Exige mne nenapadá. Generaci s motorem Rover, chci právě kvůli motoru.
Seven/Caterham mne láká i přes "klasickou" koncepci, protože je ještě o cca 200kg lehčí než Elise a i jako youngtimer - takže, když se do něj poskládám a chytne mě to, opustím motor uprostřed.
MG - radost až na kost.
Až teď jsem si uvědomil, kde PV je a že se tam dá jet i jinak, než po D1...Chystám se ještě sklouznout v Mýtě, což je kousek od PV, takže se ozvu určitě.
Ještě jednou díky za nabídku...
Ještě jednou díky za nabídku...
MG - radost až na kost.
KDB+Vroom:
neni problem, rad vas uvidim.
Treba vcera jsme meli taky mensi srazek a vetsi vyjizdku po serpentynach na vsetinsku. Exige + Megane RS Cup + Leon Cupra
neni problem, rad vas uvidim.
Treba vcera jsme meli taky mensi srazek a vetsi vyjizdku po serpentynach na vsetinsku. Exige + Megane RS Cup + Leon Cupra
Ok, to by bylo fajn.
Jak psano S7 / Elise/Exige jsou jina auta, btw jakozto vysoky clovek v Elise a Exige dost problem, max je tusim 185cm. Se svymi 191 sem tam vzdy jak opice u bananu. Elise je i po praze na jezdeni v pohode, par stove kkm vyzkouseno, Exige uz je bohuzel total kostitras.
Jinak S7 tu zasna origo neni, co se tyce Caterhamu neni na osahani problem.
JInak zmineny web jak v jag foru uvade lspravce UDM, je mrtvy, nikdo z lotusaru tam nechodi, protoze dotycny vsechny vyhazel
Doporucuji skupinu na FCB - http://www.facebook.com/lotusclubczech
Jinak S7 tu zasna origo neni, co se tyce Caterhamu neni na osahani problem.
JInak zmineny web jak v jag foru uvade lspravce UDM, je mrtvy, nikdo z lotusaru tam nechodi, protoze dotycny vsechny vyhazel
Doporucuji skupinu na FCB - http://www.facebook.com/lotusclubczech
---------------------------------------
"Nepotřebujete raketový motor k rozpohybování štrůdlu."
"Nepotřebujete raketový motor k rozpohybování štrůdlu."