A pak jsou tu blbci, kteří bydlí kousek odtud a stejně do toho vjedou.
No jo, ale pak si nemuzes stezovat na opravare, kdyz ani nevis ze tam jsou. Objizdka neni duvodna, protoze je to celou dobu pouze castecna uzavirka a pro RSD dost jednodussi reseni, nez se handrkovat s obcemi o prujezdu, coz samozrejme nebrani jinudy jezdit.
Tak si hlidej prestavbu krizeni I/38 × I/23 na kruhovy objezd. To bude dilo.
No jo no, mohl jsem o tom vědět, když to mám skoro za humny a jet jinudy. Mě prostě fakt zaskočil ten debilní způsob, jak to mají na silnici 1. třídy zprasený. Žil jsem nějakou dobu v Bavorsku, kde se takový věci dělají dost rozdílně a vždycky mě takováhle věc u nás překvapí.
Silnice I.třídy Plzeň-Klatovy, v obci Lužany už druhé léto dělají chodníky. Vůbec s tím nespěchají, přitom se jezdí střídavě na semafory a ve špičce je to šílený. Chápete to, chodníky přes jednu vesnice práce na dvě letní sezóny? To je teda fakt hodně Asi si to chtějí užít
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry píše:Silnice I.třídy Plzeň-Klatovy, v obci Lužany už druhé léto dělají chodníky. Vůbec s tím nespěchají, přitom se jezdí střídavě na semafory a ve špičce je to šílený. Chápete to, chodníky přes jednu vesnice práce na dvě letní sezóny? To je teda fakt hodně Asi si to chtějí užít
Tak oni tam toho dělali víc, než chodníky. Pokud se nepletu, tak tam kutali asi i kanalizaci, nebo minimálně nový povrch vozovky. Čímž teda nechci rozporovat, že se s tím mazlí přehnaně dlouho. No a ta rovinka od Přeštic do Lužan byla rozjebaná loni a už je zas, to je taky "vtipný"...
Jasně, k chodníkům i vozovku, ale jestli kanalizaci? Roury jsem tam nikde neviděl. A je to normální, dělat to 2 roky na silnici 1.třídy? To je absolutní ignorace.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
4000 ridicu ze 17ti zemi.. to je vypovidajici hodnota rohliku namazanyho hovnem..ale precte si to pan Skanska a zvysime pokuty, zprisnime bodovy system, dame na dalnice usekovky, protoze co? Rychlost zabiji!