Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Prostě kvalitka
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tes ... rou-jizdu/
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tes ... rou-jizdu/
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ostatní zase svolávají miliony aut do servisu a podvádějí zákazníka nejen spotřebou a parametry auta a ještě k tomu se jim auta pořádou se.rou, nebo musí každých x tis. km na prohlídku, kde zákazníky pěkně zkasírujou, ono si nevybereš
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tobě se Ečko pořád sere a na prohlídce tě pěkně zkasírují? Příště tedy vybírej lépe
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ečko už dávno nemám, posunul jsem se výše a MB je kupodivu velmi spolehlivé auto, nedávno jsem viděl přehled spolehlivosti motorů aut za posledních 15 let a na prvním místě byla Honda a do první pětky se vešel i Mercedes. Samozřejmě motor není všechno, ale MB je v pohodě i jako celek. Mimochodem moje Ečko má soused a nemůže si to vynachválit, náklady na servis nulové, platí jenom prohlídky.
Výrobci s nejvíce spolehlivými motory dle Warranty Direct
Poř. Značka Poruchovost [%] Poruchovost [ks]
1. Honda 0,29 1 ze 344
2. Toyota 0,58 1 ze 171
3. Mercedes-Benz 0,84 1 ze 119
Výrobci s nejvíce spolehlivými motory dle Warranty Direct
Poř. Značka Poruchovost [%] Poruchovost [ks]
1. Honda 0,29 1 ze 344
2. Toyota 0,58 1 ze 171
3. Mercedes-Benz 0,84 1 ze 119
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak nechápu tvůj předešlý post, na který jsem reagoval
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jen že taky čtu weby o klasických autech. Posledních 15 let jsem měl jenom Mazdy a Mercedesy.
Jestli budeš zdroj informací typu internet nebo TV a ostatní média považovat za relevantní, potom nebudeš mít nikdy objektivní pohled, protože oni to nejen že zkreslují, nýbrž někdy i dokonce otáčí absolutně naruby a prokazatelně.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Měl jsem namysli ty svolávačky apod. Žádný pohled nemůže být nikdy objektivní, já jsem měl 6 aut Mazda a všechny bez jediné poruchy, ve firmě jsme měli 8 Mazd, to samé, jenom voda, oleje a benzín. Ostatní značky jako Ford, Škoda a Seat věčně v servisu, takže statistika není tak úplně daleko od pravdy. Nakonec všechny auta se časem rozbijí a je to taky o tom štěstíčku (a taky tím, jak se kdo o to auto stará). Teď jsem spokojen s Mercedesem, přítelkyně taky a když někdo tvrdí, že je pravidelný servis na ně drahý, tak neumí počítat.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Tesla rejected the claims prachy nebudou