Mini auto s automatom
Re: Mini auto s automatom
no dobre, typy prevodovky uz neriesim, to uz ideme moc do hlbky, ale dakujem vsetkym za vysvetlenie
...cim dalej mam vacsiu hlavu z toho
x2005 - nechces si vyskusat aj ostatne mini auta? bola by fajn takato recenzia
a cisto teoreticky teda, keby idem do tej vyssej rady typu Yaris, Fabia, Polo, Fiesta, ktore by ste doporucovali vzhadom na kvalitu automatu, modelu, znacky atd?
...cim dalej mam vacsiu hlavu z toho
x2005 - nechces si vyskusat aj ostatne mini auta? bola by fajn takato recenzia
a cisto teoreticky teda, keby idem do tej vyssej rady typu Yaris, Fabia, Polo, Fiesta, ktore by ste doporucovali vzhadom na kvalitu automatu, modelu, znacky atd?
čiste do mesta mini, mimo mesto radšej o kategóriu väčšie.
Manželka má staršieho Yarisa s robotizovanou prevodovkou a radí to ako neskúsený šofér. žena to ale príliš nevníma. Predtým mala staručké Uno s CVT a myslím, že ten je pre ženu lepší. Radí bez trhania, bez prerušenia výkonu. Yaris inak výborný: vyšší posed, dobrý výhľad a zatiaľ 0 závad. Nová generácia má CVT.
Manželka má staršieho Yarisa s robotizovanou prevodovkou a radí to ako neskúsený šofér. žena to ale príliš nevníma. Predtým mala staručké Uno s CVT a myslím, že ten je pre ženu lepší. Radí bez trhania, bez prerušenia výkonu. Yaris inak výborný: vyšší posed, dobrý výhľad a zatiaľ 0 závad. Nová generácia má CVT.
no super teda, nad yarisom inak aj dost silno uvazujem, nie je moc velke takze to by som este brala a zas, nechcem s tym autom behat cisto len po meste, do roboty atd ale aj sem tam po okoli, aby sa aj zabehalo a aby som sa naucila ist aj dalej nie len do roboty
Ja bych asi vybiral z Yarise, Pola/Fabia, Fiesty a Clia.
jj, budem to uz muset ist pozret nazivo a uvidime inak som citala aj celkom pozitivne recenzie na taky hyundai i10, ale mam pocit ze automat bude na vyziadanie lebo ked som dala konfigurator tak tam ponukali len manual..
Automat je za priplatek 1000 € viz pricelist http://www.hyundai.sk/files/download/mo ... 9-2016.pdf
V konfiguratoru vyberes motor, stupen vybavy a v priplatkove vybave mas na dokoupeni automat. I kdyz 4stupnova provodovka v r. 2016?
V konfiguratoru vyberes motor, stupen vybavy a v priplatkove vybave mas na dokoupeni automat. I kdyz 4stupnova provodovka v r. 2016?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jaaaj tak tam je to..hmm 4 stupnova je malo? no za tu cenu bude hadam lepsie ist do nejakej tej toyoty...ci?
Jeste Honda Jazz by ska
ta honda sa mi zda volaka velka buduci tyzden by sme mali ist obehat autosalony ale dost uvazujem o tej toyote...a bud to aygo alebo yaris...uvidime
shodou okolnosti jsem musel nedavno pouzivat jeden den micru s automatem. prekvapilo me, jak obstojne to fungovalo. slusna dynamika, spotreba kousek pres 6
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou