Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Zelenou jsem měl už dobrých 5 vteřin... Osádka se hrozně divila, kdo že to na ně troubí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Byl jsem na otočku na návštěvě a když jsem se vracel k autu, viděl jsem, že malému klukovi co šel kolem se auto moc líbilo a ještě se otáčel "jé mamí helé Alfáá".
Tak proč ho trochu nepotěšit.
Tak proč ho trochu nepotěšit.
Nález na internetu:
Heh, tomu snad muselo neco predchazet. Oktavkar se naprosto nesmyslne cpe nekam kde to nemuze vyjit a kamionak se mohl posrat aby mu tu mezeru zmensil a pri tom vychovavani si jeste vzal protijedouci auto jako rukojmi. Idealni konec by byl kdyby se propleskli navzajem a toho co vyhraje by propleskl ridic protijedouciho auta
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Podle mně tomu nic nepředcházelo. Řidič oktávie se prostě cpal kam neměl, kamionu vletěl před boudu (respektive asi autu před kamionem) a ten muset silněji brzdit a tak ho kamioňák chtěl vyučit.
Na jednu stranu bych rád viděl, jak takový "řidič" dostane po tlamě.
Na jednu stranu bych rád viděl, jak takový "řidič" dostane po tlamě.
Teda vycouval opravdu fest...... Vyhrocená situace, která snadno může skončit zbytečným neštěstím i pro někoho zcela nezúčastněného.
Jak nějaká ovce za pastýřem...
Jeden necumi do zrcatek, druhy po rychlostni s. jede prostredkem
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Arkis: Na druhou stranu, viděl si je dlouho dopředu a nevypadalo to, že bys brzdil. Občas je lepší slevit ze svých práv, než je potom hájit před soudem. A že při sražení nějaký náctiletý krávy by společenská poptávka na žalář byla...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
Nějak nechápu, proč by kdokoli po rychlostní silnici v obci nemohl jet prostředkem.ctrl_j píše:Jeden necumi do zrcatek, druhy po rychlostni s. jede prostredkem
A taky nechápu, co dělal ten policajt, a že se ještě chlubí tím, že mu nefunguje ABS.