Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Předjet ho správně nesmíš. Gene má pravdu- nějaký pátek zpět se objevila povinnost umístit dozádu, na vlečené vozidlo, trojúhelník.
Já bych ho předjel a pokud by mne zastavili, s přestupkem samozřejmě nesouhlasil.
Já bych ho předjel a pokud by mne zastavili, s přestupkem samozřejmě nesouhlasil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
No jo, ale co bys pak tvrdil? Že zrovna stál?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To bych netvrdil...argumentoval bych jinak - s odkazem na plynulost silničního provozu a materiální aspekt mého počínání, včetně záznamu z mé kamery.
Ale argumentovat by se dalo i objížděním překážky... Protože §2 ee) vysloveně neříká, že pomalu jedoucí vozidlo nemůže být překážkou silničního provozu. Naopak říká, že tou může být vše, co by mohlo ohrozit bezpečnost nebo plynulost...
Ale argumentovat by se dalo i objížděním překážky... Protože §2 ee) vysloveně neříká, že pomalu jedoucí vozidlo nemůže být překážkou silničního provozu. Naopak říká, že tou může být vše, co by mohlo ohrozit bezpečnost nebo plynulost...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
To se mi zdá fakt jako dobrý konstrukt. Z definice § 2 ee) se mi zdá, že to opravdu je "překážka provozu na pozemních komunikacích", o té se mluví v souvislosti s objížděním, a objíždět se přes plnou (i dvojitou) smí.
Je sice fakt, že obecně bych za objíždění považoval překážku spíše stojící, ale protože se toto nikde explicitně nevyžaduje (naopak, v komentáři se zmiňuje např. pohybující se chodec), překonání takového traktoru je z hlediska rozdílu (možné) rychlosti spíše objíždění.
Je sice fakt, že obecně bych za objíždění považoval překážku spíše stojící, ale protože se toto nikde explicitně nevyžaduje (naopak, v komentáři se zmiňuje např. pohybující se chodec), překonání takového traktoru je z hlediska rozdílu (možné) rychlosti spíše objíždění.
Teď jsem přijel k nehodě. U krajnice stála motorka a o kousek dál v poli ležela druhá, o další kousek dál člověk, kolem kterýho běhal další a telefonoval. Zastavil jsem, dal blikačky, deka, voda, lékárnička a hurá do oraniště...
JAK JE KURVA MOŽNÝ, ŽE BĚHEM 30 MINUT, CO SME TAM STÁLI NIKDO DALŠÍ NEZASTAVIL?!!! A KDYŽ ŘÍKÁM NIKDO, MYSLÍM OPRAVDU NIKDO, ANI TI DVOJI FÍZLOVÉ, CO JSEM ZAZNAMENAL...fakt jsem čekal, že zastaví a zkusí mi dát flastr za neumístnění trojúhelníku.
To už mě míň šokovalo, že se mě amatérskej ošetřoval zeptal, jestli tu lékárničku může fakt rozbalit.
Lidem jebe
JAK JE KURVA MOŽNÝ, ŽE BĚHEM 30 MINUT, CO SME TAM STÁLI NIKDO DALŠÍ NEZASTAVIL?!!! A KDYŽ ŘÍKÁM NIKDO, MYSLÍM OPRAVDU NIKDO, ANI TI DVOJI FÍZLOVÉ, CO JSEM ZAZNAMENAL...fakt jsem čekal, že zastaví a zkusí mi dát flastr za neumístnění trojúhelníku.
To už mě míň šokovalo, že se mě amatérskej ošetřoval zeptal, jestli tu lékárničku může fakt rozbalit.
Lidem jebe
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Rád bych viděl toho, kdo je zodpovědný za tak debilní způsob opravy I/38. Žádná objízdná trasa pro jeden směr, takže odfrézovaný jeden pruh a semafory s dlouhými intervaly včetně křížení s I/23. Včera večer jsem měl za sebou 800 km, už skoro doma, a před odbočkou na Telč jsem vytuhnul na semaforech celkově hodinu. Samozřejmě jsem po I/38 dlouho nejel, takže jsem o opravě nevěděl. Jinak bych jel jinudy.
OPC
To je tam mezi Stonařovem a Jihlavou? Velká zábava, jeden den se tam jel 3x tam a zpět. Navíc tam ještě stál chlap s vysílačkou a do pokynů semaforu zasahoval. Takže jednou se jelo i na červenou, jednou se nejelo ani na zelenou, jednou byl chlap někde v prdeli, měli jsme zelenou, ale z protisměru jela auta...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ne, mezi Jihlavou a Zeletavou. Ti pouceni tudy nejezdi dobreho pulrokuStepan píše:To je tam mezi Stonařovem a Jihlavou?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
A pak jsou tu blbci, kteří bydlí kousek odtud a stejně do toho vjedou.ctrl_j píše:Ti pouceni tudy nejezdi dobreho pulroku
OPC