Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
zkuste mi dát tipy na někoho solidního, kdo udělá pár změn v registru vozidel v praze. dík. nechce se mi tam trávit čas.
Pravda vyděsí
ja to pred 3 tydnama delal znamemu pres prepisservis.cz nebo tak nejak
vzali si za to 800kc a muzes jim dokumenty poslat postou
vzali si za to 800kc a muzes jim dokumenty poslat postou
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Dneska jsem využil pana Štolfu a jeho odtah/podval. Výborné a vstřícné jednání. Strávili jsme spolu v podstatě jednu devítkovou směnu od brzkéo rána do pozdního odpoledne.vonkreuz píše:Kolik stojí asi tak 1km podvalu/odtahovky pro osobní auto?
Vzdálenost K.Vary - Heřmanuv Městec nebo K.Vary-Brno.
Samozřejmě počítám cesta tam i zpět...
Mohu jen doporučit.
Auto je třílitrový diesel, takže ani v prudších kopcích (např. od K.Varu do Prahy) se s plným podvalem nezadýchávalo.
Jindřich Štolfa
1) Odtah vozu po celé ČR i ze zemí celé EU
2) Dovoz auta na přání ze zemí EU - stačí si vybrat vůz na internetu a vše zařídí
3) Repatriace porouchaného auta ze zahraničí
Cena od 7kč/km, Nosnost 2010kg, odovoz včetně až 7 členné posádky v luxusním minubusu s klimatizací a polohovatelnými sedeadly, 2x isofix, vzduchový podvozek atd....
Kontakt: jindrich.stolfa (makrela) seznam.cz, tel. 776 660 090
Sídlí v Praze, ale vše je o domluvě....
No a co sis dovezl?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Dalšího itala. V benzínu. Bude na něm dost práce, ale těším se. Více se mi nechce rozepisovat, protože puvodnímu majiteli auto někdo ukradl. Myslím si, že to byla krádež na objednávku a když se spustil humbuk, tak auto zloděj odložil zpátky na ulici.
Vyhodi me od STK, kdyz mam na Focusovi letni 15", ktery bych tam spravne mel mit jen M+S?
Rozmer se shoduje s daty v technicaku, jen je v TP u toho rozmeru M+S.. a vsechno ostatni jsou 16"+.. bral jsem je narychlo podle stitku na dverich a tam byl samozrejme rozmer 15", ale o M+S ano zminka.. takze pokud sedi rozmer, vic je nezajima?
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Zdravím. Potřebuji na autě udělat geometrii, auto lehce táhne doprava. Je nutné, aby před geometrií byla nově vyvážena všechna kola? Resp. projevila by se mírná nevyváženost na kvalitě seřízení náprav? Vyvážení kol chci nechat až na výměnu kol na zimní.