Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Hon na piráty

Příspěvek od řidičBOB »

Já jo. Služba je drsná a je potřeba míti plnej žaludek ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Ne, já to odmítám pochopit v situaci, kdy je dvojí metr. Oni automaticky musí stopit ty přestupky z automatů, chápeš to, kolik jich za jeden den udělají? A za rok?

Jeden aspekt je ta rovina, že za překročení o 4kmh flastrují a sami jezdí tak, že by přišli o papiry hned.

Druhý je ale mnohem horší, že jezdí rychleji než umí, potom zákonitě vytvářejí kolizní situace. Když odhlédnu od paragrafů, tak ta jejich dementní jízda. Odstup, pokud je kam uhýbat není potřeba půl tacho, to beru, ale 3m?
A netvrďte mi nikdo, že to jsou piloti s licencí a můžou si to dovolit, protože umí.
Neumí nic. To je vidět už podle toho, jak čekali na sjezd, to moje žena s děckama v MPV umí lépe. Doufám, že kromě vyplých radarů a asistentů vypínají i ESP, takoví jsou nejlepší.

Třetí aspekt je asi nahlášení přestupců a naplnění toho bodů jedna viz precedens Trypišovský. Taky ho usvědčili z videa, nebo ne? Teď nevím, zda se tady postupuje kázeňsky, kdo ví, zda byli papírově vůbec ve službě, a nebo ve volném čase někde na svatbě...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jim to umožňuje zákon - AMEN!
hehe...já bych si tipnul, že začnou hledat viníka celé situace - řidiče vozu s kamerou :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

jo, psychický nátlak, stejně jako oni praktikují v autech s polcamem :D Hladový řidič jim to hezky natřel, ale stejně se do záběru musel nasrat předjížděící profík, to by jinak nebylo ono :D
driver
Letec

Příspěvek od driver »

řidičBOB píše:Jim to umožňuje zákon - AMEN!
Takže víš, že byli ve službě?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nevím. Ale kdyby nebyli ve službě, nařídili by služební vozidla ;-) Otázkou asi je, zda plnili služební úkoly, mezi které by pak evidentně patřila i jízda k Mekáči :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Já si tím nejsem jist, možné je vše bohužel
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je pravda. Osazení vozidel ale říká vcelku jasně, že chráněná osoba na palubě nebyla.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Chráněné osoby přišly na to, že komunikace jsou nepoužitelné a létají.
A8 jsou jen svoz/odvoz z/na letiště.
Ani to letiště není pravidlem, přistanou na poli u silnice vrtulníkem a hotovo.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Mě minulý týden předjížděla A8 s těma zelenýma nálepkama na nárazníku (diplomatické?). Sil. 1. třídy, je tam omezení na 50 kvůli odbočce, na které každý kašle.. jel jsem cca 100 a on mě přes odbočovací pruhy, v našem i protějším směru vzal tak kilopade... :D
Odpovědět