Jo! Pro mě, vesničana, je takový výlet nepopsatelný zážitek!vonkreuz píše:Když jezdí z Alfa Klubu, taky jedou 1.7 spolu s 3.2 a zvládají to...
Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Len asi ste nevideli ako vyzeraju vylety z Alp v podani AF, pripadne za starych cias z Garazezde. píše:Jo! Pro mě, vesničana, je takový výlet nepopsatelný zážitek!vonkreuz píše:Když jezdí z Alfa Klubu, taky jedou 1.7 spolu s 3.2 a zvládají to...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Si trochu rejpnu, na to že to jsou alfy tak se s tím z toho kopce řítí v koloně docela rychle. By se mohlo jednoduše stát, že to jednomu z nich přestane brzdit.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo, taky jsem chtel napsat, ze presne jak to delaj alfisti bych to zazit nechtel, nemam rad kdyz se vsichni lepi na sebe. Pekne at je rozestup.
Právě proto, že to jsou alfy, tak si to mohou dovolit.
Co tak tuším* , tak všechny alfy na tomhle videu až AR33 na (která jede vepředu) mají na předku 4 pístky Bremba, což dává přece jen větší jistotu a borci ze SQM se o auta staraj.
Ne jako "sportovní" BMW Z4 3.0i , která měla vepředu klasický jednopístek...
Jo klucí, to víte, heslo "cuore sportivo" není jen tak do větru...
Co tak tuším* , tak všechny alfy na tomhle videu až AR33 na (která jede vepředu) mají na předku 4 pístky Bremba, což dává přece jen větší jistotu a borci ze SQM se o auta staraj.
to ze jsou nekde 4pistky neznamena, ze to bude brzdit. viz treba subaru impreza wrx
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vonkreuz: aby náhodou neplatila následující (ne)rovnice: normální jednopístek >= "italský 4pístek" (rejpu, jsem neodolal - co si budem povídat "klubisti" jsou pro takovýto rejpání ideální ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Já vím, Bohumile, já vím.
Dodnes mám v živé paměti, jak to do mě jeden majitel AR 147 GTA na Czechringu napálil a udělal mi z Golfa VR6 totálku, protože tu svoji Italku s "cuore sportivo" neubrzdil na konci cílové rovinky. Těžko soudit, zda to byla víc chyba řidiče, který začal pozdě brzdit, nebo chyba Alfy, která dle jejího řidiče jaksi ke konci onoho 10minutového stintu brzdit přestala...vonkreuz píše:Právě proto, že to jsou alfy, tak si to mohou dovolit.
Jo a mimochodem, ty brzdy na Z4 3.0i (pavprochova generace), byť jednopístkové, jsou velmi slušné. Stejné brzdy má v sérii třeba 130i, která brzdí úžasně. Hezky to popsal pjanda zde: http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... ove-bmw/?4
Já zas viděl jak to v Mostě napálil Kadett do Alfy GT, ale jo, jsou to mrdky. Každé auto i řidič má svoje limity, pokud je dotyčný zná, je pravděpodobnost že se něco stane dost malá.
Slušnější už byla samotná Mille Miglia, 2014 jsme byli poprvé a byli jsme naprosto u vytržení! Nikde jinde se nedá zažít, aby člověk jel uličce v centru storico a diváci okolo trati na něj nejen že nekoukali nevraživě jako u nás, ale řvali ať přidá
Slušnější už byla samotná Mille Miglia, 2014 jsme byli poprvé a byli jsme naprosto u vytržení! Nikde jinde se nedá zažít, aby člověk jel uličce v centru storico a diváci okolo trati na něj nejen že nekoukali nevraživě jako u nás, ale řvali ať přidá