Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Dneska jsem na dálnici u Prahy málem sestřelil čokla, nevím co to bylo, ale velikostně cca srna. Zavolal jsem 158, nahlásil kilometr, že tam běhá pes a jestli by s tím něco nechtěli dělat (nenapadá mě upřímně co...). Tak prej tam pošlou hlídku...
Třeba jsem zachránil pár lidem nervy a body
Třeba jsem zachránil pár lidem nervy a body
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
voni honili už i klokana Nějakej pes....
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Klokana a nedávno i pštrosa
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Tím pouze vyvoláš napětí, byť chápu že o to Ti jde, ale jestli Ti jde i o život, případný ospalec nejen, že ten trojúhelník přehlédne, on by přehlédl i kdyby tam stál tunel, jakmile se nevěnuje řízení, je to masakr.Honza42 píše:Zatím mne ještě PACH na dálnici naštěstí nestavěl. Ale kdyby, určitě je v poslední fázi objedu a zastavím před nimi. Kdyby se to nezadařilo, tak bez jediného slova nasadím vestičku, otevřu kufr, vyndám trojúhelník a líným krokem ho půjdu umístit 150m za vozidlo. Teprve potom se s nimi vůbec začnu bavit.
Někdo to řeší tak, že buď sjede dřív, než ho stihnou vyzvat k zastavení a když sjezd není, tak si na něj počká, dojede kamion, zašpuntuje až vepředu u přední nápravy kamionu a středové zrcátko sklopí dolů na zadní sedačky a diskotéku za sebou nevidí, a když oni kamion podjedou, on ujede a zase zašpuntuje u dalšího kamionu a všimne si jich až když může sjet z dálnice, a to tak, že kamion předjede na poslední chvíli a sjede, oni pak musí couvat až k zastavovanému vozidlu, sice to kvalifikují jako neuposlechnutí výzvy, nesprávnou jízdu, atd, ale to pak musejí prokazovat a to není tak snadno prokazatelné, KDYŽ SE NIKDO NEPŘIZNÁ A NIC NEPODEPISUJE a navíc PRO ZASTAVOVANÉHO NEMUSÍ LÉTAT VRTULNÍK
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Tak tu už jsem hoooodně dlouho neviděl
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
miniSpeed kamera pořád za oknem... Takže pasiv system funkční.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To vytáhli kvuli nějakýmu výročí, proč si to dělat složitý, když jde použít několik ramerů..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak taky s tím neměřili Bylo to klasické MDB (Malá Drobná Buzerace)...
Ale umím si představit, že tohle nenápadné auto, by umělo potrápit pár řidičů v úseku Písek - ČB.
Ale umím si představit, že tohle nenápadné auto, by umělo potrápit pár řidičů v úseku Písek - ČB.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time