Arkis píše:No a není pro lidi, co potřebují velký objem dat z kamer, řešení integrovat si kamerovou centrálu? Je to krabička jak miniPC a máš na to napojenou zadní a přední kameru. Takže za skly máš jen vyloženě kamery, ale úložné zařízení je schované. Aktuálně to nemůžu najít, ale bylo to tak dva roky zpět na eBayi s tím, že se do toho strkaly SSD disky jak do notebooku a mělo to 4 přípojky pro kamery. Samozřejmě by to chtělo něco značkového, aby to mělo správné grády, ale nic jsem nenašel.
driver píše:50h týdně je mnohem více než půl Terra a kdo to má furt stahovat...
Asi půjdu do wifi kamery a mobilem to posílat do Cloudu automaticky...
Akorát že mobil je už teď furt horký jak se furt nabíjí, tak by dostal zabrat ještě víc...
No a data venku vyčerpám už teď za půl dne, ten FUP je tak malý...
Je to celé na prd, ideál by byla karta 512GB a byl by klid (na jeden týden)
Neni to 512GB, ale ta levna mini 0806 podporuje 2x 128GB....
Je tak. Bohuzel fyziku oblafnout nelze, velikost cipu v pomeru s poctem Mpx a velikost objektivu pri urcite svetelnosti je u vsech tech kamer ± podobna. Na strane vystupu to uz jde jedine zmrsit spatnym zpracovanim (komprese), coz u ryzi ciny neni neobvykle.
Ta K1S ma jenom 2 Mpx cip, coz uz je zas moc malo.
Blíží se mi pravidelné větší ježdění a tak taky uvažuji o kameře. Co je teď aktualní model s dobrým poměrem kvalita obrazu / kvalita kamery / cena? Chtěl bych něco s GPS a co nejmenších rozměrů, ideálně bych ji schoval co nejvíc za zrcátko.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
mini0806. Reálně jsou to stejný střeva jako mini0805, ale serioznější provedení a držák, který opravdu drží kameru rovně, proti mini0805/0803/0801, kde byla šikmo a poskakovala.
mini0806 má podporu 2x128GB microSD, takže spousta záznamu.