BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Úplná Miatka
Pozor na mačičky a nejezdi okolo Pržna, ta naše vražedkyně by mi tě přinesla domů
Pozor na mačičky a nejezdi okolo Pržna, ta naše vražedkyně by mi tě přinesla domů
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ja myslim ze je rozhodnute. E91 330i u nas nekupis ani omylom. A za 10 000 ju nekupis na druhu.nejakymarko píše:Páni, taká otázočka
Plánujem kúpiť E91 so šesťvalcom v automate. Ročný nájazd cca 25-30k km, čo mi príde ako rozhranie medzi benzínom a dieslom, takže by ma zaujímalo, čo je spoľahlivejšie? 330i, alebo 330d (pripadne niečo iné?)? Rozpočet mam cca 10k €
Osobne sa viac prikláňam k dieslu, láka ma krútiaci moment, aj spotreba a hlavne 330i je na Slovensku ako šafranu
Ďakujem
330i sa velmi tazko zhana E92, nieto kombik.
Myslel som ze na NS je povinna prilba.mmira píše:jede mu to neskutecne, jen ten podvozek je moc nizko. zajimalo by me, co tam ma a jake gumy, protoze mu to nejen jede, ale taky neskutecne sedi.
ale parkrat se do zatacek cpal nehezky, u Belofa mel na male. asi bych ho tam nechtel potkat.
pokud jde o nejaky track day, tak byva. pri terroristfahrten ma NS status dalnice, takze prilby netreba.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Urcite sa to tu preberalo uz 1000x, ale plati tam aspon PZP?
pokud to pojistovna vyslovne nevylucuje, tak pri TF ano. na trackdays obvykle ne.
Autoforum.cz
Tak a mám doma vlastně veterána.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.