Dříve M135i, nyní ///M2
Re: 125d vs M135i
Preplacat? Srandista. Musel dostat zlavu.
Cena je daná od začátku, nevím, jestli na M2 momentálně poskytujou nějaké slevy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ted je nova doba, u prehypovanych aut z youtube se naopak priplaci ))
Mám dotaz ohledně záruky u BMW (a taky obecně). Mám najeto na autě 5000km a budu dělat poprvé olej. No a mám známeho dobrého mechanika, který by mi tuto banalitu udělal za zlomek ceny než v autorizovaném servise. Na netu sem se dočetl nějaký žvásty o ztrátě záruky. Má někdo s tímto zkušenost nebo ví, jak to je?
Díky
Díky
Já to u brambora udělal s ohledem na záruku jinak - po ujetí cca 2000km (záběh od nultého km ale opravdu natvrdo v redline) sem nechal (a zaplatil nad rámec předplaceného servisu) vyměnit wolej i filtr v autorizáku vč. zápisu do servisky
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak poznaji, ze sis do toho nalil sam olej driv?
Edit: lol nic, sem to popletl ... , zajimavy ze v tom maji predepsanou vymenu po 5K.
Edit: lol nic, sem to popletl ... , zajimavy ze v tom maji predepsanou vymenu po 5K.
A mohl by být problém se zárukou? Když bych to udělal mimo ně?
A kdyby to poznali? Jakože třeba odlišnej filtr/olej než dávají oni.
dyž máš opici ještě v záruce (a chceš mít možnost ji využít, kdyby náhodou se něco posrálo) tak bych ji krmil banánama pouze tam a takovýma, které záruku sichr neohrozí
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jenze narizeni EU Komise 461/2010 rika, ze zaruku servis v neznackove dilne ohrozit nesmi za predpokladu ze bylo vse provedeno v souladu s postupy danymi vyrobcem.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/