Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Vždyť jsem to psal hnedka v první reakci na tebe...je logické, že stejní lidé si rozumí, takže je zcela normální, že ty fakáči rozumíš a já ne. A je to tak dobře
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No není to dobře. Protože ten fakáč patřil tobě a ne mně. Já tam vůbec nebyl.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem, že alespoň psaný text jsi schopen pochopit...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ona ani ta atestace nepřídává často těm analýzám na věrohodnostiřidičBOB píše:Že ty považuješ 2-3 sekundy za bezpečnou vzdálenost, ještě opravdu nic neznamená. Nebudeme tady rozebírat, co by se stalo, kdyby...protože na videu není vidět ani náznak jakékoliv krizové situace, která by vznikla "nebezpečnou vzdáleností". Ale věř, že mé brzdy jsou lepší než ty Dacie.
Pokud nemáš atestaci v oboru, tak si psychoanalýzu nech od cesty. Je asi tak stejně relevantní, jako tvé popletené názory na silniční provoz.
Naposledy upravil(a) Bond007 dne pon 29 srp 20:20, celkem upraveno 1 x.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jak rika jeden soudni znalec v oboru doprava, ekonomika, strojirenstvi:
Svědek událost viděl, ale nerozumí jí. Soudní znalec událost neviděl, ale rozumí jí. Soudce událost neviděl, nerozumí jí, ale rozhoduje o ní…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Fakace mne naposledy ukazala ridicka jednoho sluzebniho mikrovozitka, nejake zdravotni sluzby, ve franc. Provence. Predbihala s nim v zakrutach hned nekolik vozidel a kdyz jsem ji potkal v protismeru, uhnul ji s deckama za sebou do prikopu a bliknul na ni, dokazala mne zdvizenym prostrednikem svou totalni nadvladu.
To fakt nekomu prijde ze ridic Dacie je normalni? Zajimavy
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Jak říká ministr ťokťok : "Lidé nemají strach, protože pokuty v ČR jsou nejnižší v Evropě"....... (To je ale kus kotkota)EL_XEL píše:Ma to v piči!řidičBOB píše:To už snad ani není vtipné: http://zpravy.idnes.cz/ridic-na-vinohra ... domaci_san
Ale nechápu, jak je možné, ze jej od toho počínání neodradil přísný bodový system nebo úseková měření!
Kadlec všem vesele ukazuje svoje náhradní „papíry“ a chystá se vyzvednout si nový řidičák už brzy.
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi ... dicak.html