Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
ta RZ nevypadá, že by byla uchycena zrovna předpisově
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nedavno, kdyz sem najizdel u Oder, tak tam ti dementi meli zastaveny kamion v pripojovacim pruhu asi 30 metru od najezdu. Takze pripojovani probihalo testem zrychleni 0-130,protoze samo v prubeznym neco jelo a musel sem za nema uplne zastavit.
Od doby, kdy bylo zřejmé, že kamion opouští střední pruh doprava a doby než si to ten v Dačcce uvědomil a dal blinkr uplynulo 5 sekund. Nic moc, asi starší ročník nebo pomalejší jedinec, o nic nešlo a žádné nebezpečí nevzniklo. Že levý pruh opouštěl pomalu je přirozené. Lepil se mu totiž na zadek nějakej kretén, takže ho musel během manévru sledovat v zrcátku, jestli nezačne předjíždět vpravo.
Logická reakce klidného a předvídavého řidiče při setkání s volem.
Logická reakce klidného a předvídavého řidiče při setkání s volem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Byli to dva kluci ve věku asi 25 let, ty logiko.
BTW: nevidím sebemenší důvod, proč mne nazýváš kreténem? Myslíš, že to zvedne hodnotu tvého argumentu, který ovšem nemá nic společného s motivem toho videa, kterým je onen bezdůvodný fakáč?
Že ty jsi se poznal v té socce?
a teď k věci: řadit se měl už v 0:34, když viděl, že kamion se řadí do přídatného pruhu. Vozidlo s kamerou jelo při levém okraji vozovky, takže zkušený a předvídavý řidič by okamžitě poznal, že ho nikdo zprava předjíždět nebude. Kdyby to chtěl udělat, tak to udělá již mezi těmi dvěma kamiony, kdy se řidič Dacie, jedoucí v levém pruhu 104kmh, nezařadil doprava a neumožnil tak průjezd rychleji jedoucím vozídlům tak, jak mu zákon ukládá. Místo zbytečných invektiv, by jsi měl najít v hlavě zbytky mozku a začít je používat než začneš produkovat jakákoliv moudra.
BTW: nevidím sebemenší důvod, proč mne nazýváš kreténem? Myslíš, že to zvedne hodnotu tvého argumentu, který ovšem nemá nic společného s motivem toho videa, kterým je onen bezdůvodný fakáč?
Že ty jsi se poznal v té socce?
a teď k věci: řadit se měl už v 0:34, když viděl, že kamion se řadí do přídatného pruhu. Vozidlo s kamerou jelo při levém okraji vozovky, takže zkušený a předvídavý řidič by okamžitě poznal, že ho nikdo zprava předjíždět nebude. Kdyby to chtěl udělat, tak to udělá již mezi těmi dvěma kamiony, kdy se řidič Dacie, jedoucí v levém pruhu 104kmh, nezařadil doprava a neumožnil tak průjezd rychleji jedoucím vozídlům tak, jak mu zákon ukládá. Místo zbytečných invektiv, by jsi měl najít v hlavě zbytky mozku a začít je používat než začneš produkovat jakákoliv moudra.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, takže zdržení nebylo 5 sekund, ale celých 7. Kreténem jsem nazval toho řidiče s kamerou kvůli odstupu, který dodržoval při rychlosti cca 110km/h. Jak mám vědět, že jsi to ty a ještě se drze přiznáš? A navíc je mi to jedno.
Jediný kdo způsobil na celém videu nebezpečnou situaci byl řidič vozidla s kamerou.
To neustálé řešení socek a nesocek vypovídá jen a jen o tobě. V podstatě jsi z tohoto pohledu pro mne obyčejný ubožák a nepomůže ti z toho žádné množství peněz. Blbý, no.
Jediný kdo způsobil na celém videu nebezpečnou situaci byl řidič vozidla s kamerou.
To neustálé řešení socek a nesocek vypovídá jen a jen o tobě. V podstatě jsi z tohoto pohledu pro mne obyčejný ubožák a nepomůže ti z toho žádné množství peněz. Blbý, no.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o žádné zdržení v minutách nebo sekundách. Jde o bezdůvodné omezování vozidel v levém pruhu. Tvá argumentace o nějakém sledování zrcátek, protože něco, je zcela zcestná. Na videu je jasně vidět, že vozidlo s kamerou si drželo při předjíždění odstup a tento začalo snižovat v okamžiku, kdy řidič předpokládál, že Dacia přejede vpravo (dokonce k upozornění při předjíždění použil světelnou houkačku), kde měla volno. K žádné nebezpečné situaci nedošlo - tedy na videu nic takového vidět není.
Nemusíš se vykrucovat - věděl jsi, že je to moje video (jako všechna tady) a také jsi věděl, koho nazýváš kreténem. Alespoň bys měl mít koule na to, abys to řekl na rovinu.
O žádné neustálé řešení socek se nejedná - použil jsem to jednou v komentáři k videu a jednou u tebe, protože do té sorty patříš. Opravdu se nestydím za to, že jsem si vydělal nějaké peníze tím, že jsem pracoval a něco vybudoval. Všichni máme stejné šance. Když mne ubožákem nazývá někdo tvého kalibru, tak mi to opravdu nic neříká - to mi můžeš věřit.
Navíc jsem to označení použil proto, že zrovna tihle lidé mají velmi často sklon "školit" ostatní řidiče v dražších vozech, bezdůvodně je blokovat nebo jim vjíždět do jízdního pruhu - přesně v té rychlosti, jako onen řidič Dacie a pak k tomu mají ještě debilní průpovídky (jako ty), aby obhájili své dementní počínání.
Nevím, jak jezdíš ty (i když podle těch tvých keců si to asi umím představit), ale já se snažím nikoho neomezovat. Kdyby se řidič Dacie zařadil tak, jak měl, tak se mineme a vůbec se nestřetnem ani jenom pohledem. Tak si to znova v hlavičce prober, když už toliko zvládáš tu logiku.
Nemusíš se vykrucovat - věděl jsi, že je to moje video (jako všechna tady) a také jsi věděl, koho nazýváš kreténem. Alespoň bys měl mít koule na to, abys to řekl na rovinu.
O žádné neustálé řešení socek se nejedná - použil jsem to jednou v komentáři k videu a jednou u tebe, protože do té sorty patříš. Opravdu se nestydím za to, že jsem si vydělal nějaké peníze tím, že jsem pracoval a něco vybudoval. Všichni máme stejné šance. Když mne ubožákem nazývá někdo tvého kalibru, tak mi to opravdu nic neříká - to mi můžeš věřit.
Navíc jsem to označení použil proto, že zrovna tihle lidé mají velmi často sklon "školit" ostatní řidiče v dražších vozech, bezdůvodně je blokovat nebo jim vjíždět do jízdního pruhu - přesně v té rychlosti, jako onen řidič Dacie a pak k tomu mají ještě debilní průpovídky (jako ty), aby obhájili své dementní počínání.
Nevím, jak jezdíš ty (i když podle těch tvých keců si to asi umím představit), ale já se snažím nikoho neomezovat. Kdyby se řidič Dacie zařadil tak, jak měl, tak se mineme a vůbec se nestřetnem ani jenom pohledem. Tak si to znova v hlavičce prober, když už toliko zvládáš tu logiku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Za bezpečný odstup se považují 2- 3 sekundy. Při předjíždění nebo podobné situaci jako na videu to může být i méně, ale nemohou to být desetiny sekund. To buď dotyčný neumí řídit a nebo je to ten kretén (považuj to za pracovní označení).
Že jsi předpokládál, že dotyčný uhne na tom nic nemění.
Lidé, kteří něco vybudují a něco vlastní většinou nemají potřebu třídit lidi na socky a nesocky podle auta nebo vzhledu. K tomu je potřeba nějaká porucha osobnosti a ta na dosažených výsledcích zas tak nezávisí.
Že jsi předpokládál, že dotyčný uhne na tom nic nemění.
Lidé, kteří něco vybudují a něco vlastní většinou nemají potřebu třídit lidi na socky a nesocky podle auta nebo vzhledu. K tomu je potřeba nějaká porucha osobnosti a ta na dosažených výsledcích zas tak nezávisí.
Honza zase jede.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že ty považuješ 2-3 sekundy za bezpečnou vzdálenost, ještě opravdu nic neznamená. Nebudeme tady rozebírat, co by se stalo, kdyby...protože na videu není vidět ani náznak jakékoliv krizové situace, která by vznikla "nebezpečnou vzdáleností". Ale věř, že mé brzdy jsou lepší než ty Dacie.
Pokud nemáš atestaci v oboru, tak si psychoanalýzu nech od cesty. Je asi tak stejně relevantní, jako tvé popletené názory na silniční provoz.
Pokud nemáš atestaci v oboru, tak si psychoanalýzu nech od cesty. Je asi tak stejně relevantní, jako tvé popletené názory na silniční provoz.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to dík za objasnění. Konečně chápu toho fakáče.