Kombi za 20-25000e nahrada za alfa 159

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
pichalsi
Adept autoškoly

Re: Kombi za 20-25000e nahrada za alfa 159

Příspěvek od pichalsi »

horsie ako ta 159ka to nepojde, to mi uplne staci :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pichalsi píše:hned potom som isiel odskusat superba, ktory narozdiel od golfa bol v plnej palbe 140kw TDI, to bolo uplne o niecom inom... ACC islo uplne luxusne, dokonca zhodou okolnosti aj uplne zastavil a potom ked auto predmnou odbocilo tak sa rozbehol, lane assist tiez isiel prekvapivo dobre, toto by vsetko urcite islo rovnako aj v golfe, ale komfort bol urcite lepsi, aj sa mi auto viac pacilo zvnutra aj zvonka
Je to o preferencích a o tom, komu se v čem dobře jezdí. Superb má větší rozvor a to má jistě vliv na jízdu. Osobně se mi charakter Superbu nelíbí a to ani s DCC, které v Golfu funguje lépe. Podvozkový projev Superbu je bezpohlavní, protože je nastavený na komfortní jízdu. Nakonec, je to taxikářské auto, auto do půjčoven a fleetů - takže je to asi dobře. Jako auto na každodenní pojezd si to fakt neumím představit, protože je to prostě nuda. Ale dobře udělaná nuda.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pichalsi
Adept autoškoly

Příspěvek od pichalsi »

tak s tou nudou to asi bude pravda... kazdopadne okrem toho golfa tu ani inde ziadne navrhy nepadli takze nemam asi moc nad cim rozmyslat, pockam mozno este tyzden a asi objedname
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak ono těch aut je mraky - Hnůjdaj, Kia, Opel, frantíci, Honda, Toyota... Vybírat je z čeho. Otázkou je, jestli se ti do něčeho takového chce :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bambus
Pan Řidič

Příspěvek od bambus »

Zkus Megane Grandtour GT, v showroomech bude co nevidět, a dle zkušeností s krátkou verzí to bude řidičsky příjemné auto.
Odpovědět