Dendy, zkoušel jsem najít na tuto firmu nějaké informace a už bych vám ji určitě nedoporučil. Co jsem si tak hodinu o nich četl (samozřejmě nééé v pracovní době
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
), tak mají největší problémy právě s klienty jako vy - nenašetřené nic, co po nich chtějí komplet servis. Nebudu zde dávat konkrétní odkazy, ale google je všemocný. Většinou stačí napsat samotný název firmy i s s.r.o. na konci a nebo přidat za to ještě slovíčko "reference".
Jen pro ochutnávku:
- schované zálohy a poplatky, které se musí hradit před tím, než vůbec cokoliv udělají - takže s 0 Kč to asi těžko půjde
- projektování domu zdarma, ale při odstoupení od smlouvy je to najednou 170 000 Kč, které už neuvidíte
- šmejdská stavba se zahraničními dělníky bez zkušeností z oboru - pán si stěžoval, že rohy nesedí o 3°
- problémy při reklamacích
Ve zkratce. Zaplatit a nechat postavit by bylo ještě možná dobré, ale nechat si od nich spočítat "výhodnou" hypotéku a splácet jim to, tak na to už bych se vykašlal. Myslím si, že sami si po chvilce hledání seženete výhodnější hypotéku a to bude Váš nájem, jen to budete posílat bance a ne té lichvě.
Já už se ani tak nedívám po tom nejvýhodnějším, ale spíše jsem věrný jedné společnosti. Po mnoha účtech a spáleních se jsem zakotvil s AirBank. Tak nějak jsem postupem času dokopal asi 6 příbuzných a známých, aby tam přešli taky a všichni jsou nad míru spokojení. Jeden si tam vzal i půjčku a jak se tak dívám, tak nabízí i hypotéku. Bohužel už nemám čas, abych ji srovnal s konkurencí, ale kdyby například nabízeli i pojištění aut, tak tam bez váhání přejdu.