Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Auto zaparkované celé odpoledne, kamery žádné, šance na dohledání toho debila mizivá...
Foceno mobilem
Foceno mobilem
Zase ukázka toho, že když chce člověk dodržovat zákony, bude za totálního dementa.. Kousek za Dubencem se dostavuje D4, 70kmh a zákaz předjíždění.. a v tom traktor 20-30 kmh a před sebou ještě 1,5 km zákazu.. o pár km dál vzali před půl rokem kolegovi papíry za předjetí na zákazu, potáhnete se nebo pojedete zákaz nezákaz?
(jestli to neni traktor, tak se p. Šlachtovi omlouvám, jsem neznalý této techniky)
(jestli to neni traktor, tak se p. Šlachtovi omlouvám, jsem neznalý této techniky)
- Přílohy
-
- vlcsnap-6326-04-19-21h40m51s205.png (381.88 KiB) Zobrazeno 5408 x
Kouknul bych dopředu, dozadu, lupnul to tam a opakoval si nějaké ty větičky o materiálním znaku přestupku
Edit: Teď asi napíšu sračku z neznalosti, ale ten traktor má trojúhelník, takže je vlastně překážkou...
Edit: Teď asi napíšu sračku z neznalosti, ale ten traktor má trojúhelník, takže je vlastně překážkou...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tak dvoji prohlidka okoli probehla, pak kickdown a rychle pryc
o tom, ze by trojuhelnik delal z jedouciho stroje prekazku, ktera by se dala legalne objet, bohuzel nic nevim..
o tom, ze by trojuhelnik delal z jedouciho stroje prekazku, ktera by se dala legalne objet, bohuzel nic nevim..
- GeneHawkins
- Letec
Trojúhelník znamená vlečené vozidlo.
Spolujezdec musí doběhnout traktor a slušně poprosit traktoristu, jestli by nemohl na 5 sekund zastavit. No v té chvíli ho podle předpisů objet jako překážku. Co je na tom tak složitého?
Snad pomalu jedoucí vozidlo ne?GeneHawkins píše:Trojúhelník znamená vlečené vozidlo.
Mají to všechny traktory a pracovní stroje.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já si z autoškoly pamatuji (možná blbě), že když má vzadu trojúhelník, tak ho přes plnou lze předjet...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak jsem projel 361/2000Sb. a nič jsem nenašel, to samý strejda gůgl, jen cyklouši a nemotorová vozidla