Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Premyslam nad tym uz par dni, ze by prislo vhod trochu to upresnit. Ja som sice hlasoval za cervenec, ale vypada to tak, ze v kvetnu budem mat cestu do Deutsche, takze by som si podvozok usetril od jednej cesty po zlatej D1 a spojil to s vikendom na NS.
www.tomaskroner.com
V levém pruhu to není tak špatné
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
tak jelikož jsem líný tam řídit (čti je to pro mě za víkend moc ďarda, beno, brzdy, pneu a ještě bych to beztak rozstřelil)
ale na NS bych moc rád, tak někomu mohu dělat těžítko v autě, nějaký palivový příplatek není problém a pár kol v AFRT (autoforum ringtaxi) bych si rad odkroužil... btw aby se to trochu heclo, tak 8:30 neberu ale 8:12 už by byla slušná laťka pro vracení taxikovného
ale na NS bych moc rád, tak někomu mohu dělat těžítko v autě, nějaký palivový příplatek není problém a pár kol v AFRT (autoforum ringtaxi) bych si rad odkroužil... btw aby se to trochu heclo, tak 8:30 neberu ale 8:12 už by byla slušná laťka pro vracení taxikovného
Slow and serious
KoPP: klido ti udelam tago. V mym okoli je to samej prizdisrac a nevinnej vikendovej vylet na NS se jim zda az prilis velka rozezranost . A v pripade nouze se hodi kazda ruka/noha k odtlaceni vozu
nechci být drzý, ale zrovna V6 bůšo jsem si nepředstavovalPeTr7650 píše:KoPP: klido ti udelam tago. V mym okoli je to samej prizdisrac a nevinnej vikendovej vylet na NS se jim zda az prilis velka rozezranost . A v pripade nouze se hodi kazda ruka/noha k odtlaceni vozu
a to bych byl mimochodem taky pěknej smrkáč, kdyby Bůšo jelo po svých a já se jel jen podívat
Nicméně, moc mě nehecuj !
Slow and serious
To su rád, že se mi nebudeš cpat do autaKoPP píše:nechci být drzý, ale zrovna V6 bůšo jsem si nepředstavoval
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
furt tu mas jeste moznost jit na stopa, ze jo . . .KoPP píše:
nechci být drzý, ale zrovna V6 bůšo jsem si nepředstavoval
není bůšo jako bůšo. Nicméně Italské krámy a uměle opálené majitele zavrhujiArnie J píše:To su rád, že se mi nebudeš cpat do autaKoPP píše:nechci být drzý, ale zrovna V6 bůšo jsem si nepředstavoval
Slow and serious
Meli bychom to udelat co nejdriv, dokud je v Nemecku jeste neomezena rychlost.
Richarde, to nepujde tak rychle Pokud se jednou tento proces spusti, bude trvat roky, nez bude nejakym zpusobem "zavrsen".
Krom toho si myslim, ze Nordschleife jako takovou zavrou drive Tolik mrtvych a emisi CO2 na jednom miste...
Krom toho si myslim, ze Nordschleife jako takovou zavrou drive Tolik mrtvych a emisi CO2 na jednom miste...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n