Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
dneska dopoledne obec Vráž:
Ramen OFF - chlapík seděl na zadních sedadlech No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dotaz na zkusenejsi: takovy ty oranzovy mobilni radary co jsou na D1 (konkretne na cca 40km pred Prahou) co pisou zpomal + SPZ, to je jen na okrasu nebo se to resi a rozjizdej s tim spravni rizeni?
A jak to vlastne funguje? G1S pri prujezdu kolem ani nepiplo...
A jak to vlastne funguje? G1S pri prujezdu kolem ani nepiplo...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tohle?
To je jenom takový strašák. Genevo na to nereaguje, bo to vysílá jinak
To je jenom takový strašák. Genevo na to nereaguje, bo to vysílá jinak
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jj, to myslim, dneska jsem kolem toho hodne procuproval, ale protoze jsem zodpovedny ridic, tak jsem cumel pred sebe na silnici a necetl ceduli, jen ji zahlidl kouskem oka.
Jinac dnesni trip P6-Hodonin-Blava-Lozorno-Malacky-P6 byl psycho. Ty ranni bouracce u bytese jsem se jeste vyhnul, neb se stala asi minutu prede mnou, ale odpoledni navrat zpatky byl totalni psycho: kamion blokujici zuzeni celkem na 7km, pak 5km hopsani v zuzeni jen proto, ze si lidi myslej ze se nevejdou a neuhnou, pak studentbus jedouci 12! km jen levym a pred prahou + tunely vsichni klasika vlevo...nechapu jestli je to tim pocasim nebo jestli jezdi tolik dovolenkaru jeste..? Priserny!
Jinac dnesni trip P6-Hodonin-Blava-Lozorno-Malacky-P6 byl psycho. Ty ranni bouracce u bytese jsem se jeste vyhnul, neb se stala asi minutu prede mnou, ale odpoledni navrat zpatky byl totalni psycho: kamion blokujici zuzeni celkem na 7km, pak 5km hopsani v zuzeni jen proto, ze si lidi myslej ze se nevejdou a neuhnou, pak studentbus jedouci 12! km jen levym a pred prahou + tunely vsichni klasika vlevo...nechapu jestli je to tim pocasim nebo jestli jezdi tolik dovolenkaru jeste..? Priserny!
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jel Pha - HK - Mohelnice - Strážnice - Břeclav - Pha. Jak říkáš...nehodu na 94. D1 jsem sic objel, ale na D2 jsem si postál. Od Humpolce komplet všichni vlevo...takže jsem jel na Bonda docela často. Snad nikdo nevytáhne on-board
Za celou dobu jsem nepotkal jedinou měřící hlídku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska byl v mém městě na náměstí nějakej festival dechovky. zaznamenal jsem 7 sanitek mířících tím směrem. Takže počasí asi brutální
K těm cedulím taky jedna storka. V den kdy jsem si na magistrátu vyzvedl řidičák jsem jel pro kamaráda asi do 100 km vzdáleného města. Cestou jsem vlítl do obce (táhlej kopeček dolů, cedule uprostřed pole) a najednou cedul ukazovala 104km/h a mojí SPZtku. Neznalý fora 30km/h.cézet jsem se s řidičákem už skoro loučil
K těm cedulím taky jedna storka. V den kdy jsem si na magistrátu vyzvedl řidičák jsem jel pro kamaráda asi do 100 km vzdáleného města. Cestou jsem vlítl do obce (táhlej kopeček dolů, cedule uprostřed pole) a najednou cedul ukazovala 104km/h a mojí SPZtku. Neznalý fora 30km/h.cézet jsem se s řidičákem už skoro loučil
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ja mel akorat pred blavou hlaseni Ka, ale byl tam takovej provoz, ze nevim co kde bylo schovany, asi protismer...řidičBOB píše:Tak já jel Pha - HK - Mohelnice - Strážnice - Břeclav - Pha. Jak říkáš...nehodu na 94. D1 jsem sic objel, ale na D2 jsem si postál. Od Humpolce komplet všichni vlevo...takže jsem jel na Bonda docela často. Snad nikdo nevytáhne on-board
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já už se potěšil ve Strážnici - poplach na 34,3GHz...a ono to stacionár
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kdyby aspoň stacionár...ale ony tam jsou jen cedule...z každe strany.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA