VZKAZY
Re: VZKAZY
Co myslíte,je ta nová trubka lepší nebo jsou to vyhozený peníze?
Proč my ty kozy žerou avatar?
bibop: ohledne toho vyfuku - mel jsem to na wrx a nedalo se s tim jezdit. pro normalni jizdu to melo "poklicku" s malou dirou, ktera to hrozne omezovala a tim to absolutne ztratilo vykon. s otevrenou koncovkou to zase hroznelo rvalo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Závoduchtivému pylothovi F10 zřejmě 35d nebo 40d před chvílí na solárce a pinduli: jj, halt sa musíš naučít žít s tím, že poštelovaná a zkrácená Z4 30i je vo dost rychlejší, no.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
žeru tady ty vzkazy o tom, jak to někdo někomu nandal takhle poránu. To musí bejt pak den jak víno
Vážený geronte ve zlatém roomsteru dnes na Vídeňské v Praze, to že blikáš když jsme na stejné úrovni vůbec neznamená, že při ZIPu máš přednost když mě tlačíš do svodidel. Omlouvat by ses měl těm 2 lidem o 4 auta za náma co kvůli tobě nedobrzdili.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Ja jsem takhle dneska stal a chtel se zazipovat na Vypichu a kdyz me asi 7my auto nepustilo, tak jsem tam taky vjelk86 píše:Vážený geronte ve zlatém roomsteru dnes na Vídeňské v Praze, to že blikáš když jsme na stejné úrovni vůbec neznamená, že při ZIPu máš přednost když mě tlačíš do svodidel. Omlouvat by ses měl těm 2 lidem o 4 auta za náma co kvůli tobě nedobrzdili.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A vytroubili te alespon?
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, tak ty mám úplně nejraději!
Já bych mu neuhnul a nechal se klidně nabourat...
Já bych mu neuhnul a nechal se klidně nabourat...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevytroubili, asi to nebylo tak tesny...k86 píše:A vytroubili te alespon?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k