4 borcum v duhovejch brylich a cepicema s rovnym ksiltem na D1 vcera odpoledne co jeli v bile i20, fakt nevim proc ridic na me ukazoval prostrednicek, spackoval a ti dalsi dva rafani malem proskocili zadni okenko jak nadavali, ale predjizdet kamion z kopce 105km/h v nedeli odpoledne kdyz se lidi vraci z velke ceny asi nebude nejlepsi napad.
jedine na co jsem se zmohl byl smich
Běžně na takové lidi volám policajty nebo v případě nouze vymlátím okno sám. To jsem naštěstí musel udělat jen jednou a zrovna kvůli nějakému Maltézáčkovi. Pán nereagoval na výzvu, co jsem nechal vyvolat na informacích v obchodě (kdo ví, jestli tam vůbec byl nebo tam jenom parkoval jako X lidí z okolních bytů), tak kolega volal policii a já si vzal bezpečnostní kladívko ze sanity a pánovi jsem odpomohl od skla spolujezdce.
Rozhodně se ale nepouštějte do svéhlavého rozbíjení oken aut, kde jsou zavření psi nebo děti. Musíte kontaktovat PČR. Já to udělal z toho důvodu, že jezdíme rychlou a stav jsem vyhodnotil jako závážný. PČR jsme to spíš více-méně jen oznámili, aby to přijeli sepsat.