BMW Divize
Re: BMW Divize
M235 ma 8 rychlosti (kratsich) vs 7 u M2 ...
Btw tohle je zajimavej stroj. Stara 135 uz neni tak draha a diky tem turbum z toho asi pujdou dolovat solidni vykony. (atmosfera se tezko/draho upravuje)
Btw tohle je zajimavej stroj. Stara 135 uz neni tak draha a diky tem turbum z toho asi pujdou dolovat solidni vykony. (atmosfera se tezko/draho upravuje)
jede mu to neskutecne, jen ten podvozek je moc nizko. zajimalo by me, co tam ma a jake gumy, protoze mu to nejen jede, ale taky neskutecne sedi.
ale parkrat se do zatacek cpal nehezky, u Belofa mel na male. asi bych ho tam nechtel potkat.
ale parkrat se do zatacek cpal nehezky, u Belofa mel na male. asi bych ho tam nechtel potkat.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ma takovej spravne drevorubeckej styl a drhne mu to podobne jako ma byvala 130i... Vzdycky kdyz vidim ty obri kola, tak si vzpomenu na dementy u nas na stk, kteri budou donekonecna tvrdit jak je to zakazany, jak pojistovna nikdy nic nezaplati a ze v nemecku je za to skoro trest smrti
Naposledy upravil(a) Bond007 dne stř 24 srp 20:15, celkem upraveno 1 x.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
zmeskal jsem neco? ty jsi nekdy mel 135i?
Autoforum.cz
Tohle asi neni jeho auto, ma to jen pujceny.
Mne fascinuji jeho videa s tou 993, ma to 270 koni a jezdi za 7.32 btg, teda je pravda ze jsem snad nevidel nikoho jet na TF takhle agresivne.
Mne fascinuji jeho videa s tou 993, ma to 270 koni a jezdi za 7.32 btg, teda je pravda ze jsem snad nevidel nikoho jet na TF takhle agresivne.
Opraveno, pridal jsem si 5-ku:Dmmira píše:zmeskal jsem neco? ty jsi nekdy mel 135i?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Akorát jsi mi vzal dotaz z klávesnice, vždycky se u toho zatvářil jak u zubaře
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vcera vecer jsem si po 4 mesicich konecne dovezl zpatky 7er po rozborce motoru.. nechci nic zakriknout, ale je to bomba, cestou tam jsem uz vymyslel co napisu do inzeratu, ale pri ceste zpatky me to rychle preslo. Vanos skoro neslysitelnej, motor se absolutne neklepe, kocnecne jede na 210kW a 440Nm, domu jsem dojel za 10.6l/100 a to probehlo nekolik sprintu do 180 a mensi zavod s 911. Ted jedeme vymenit par veci na predni naprave a pak uz si to auto zacnu zase uzivat..snad
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Aby si nedopadol ako ja Dal som ho doporiadku a predal
Teraz davam doporiadku "plechovku od sardiniek"ako kolega nazval MX-5ku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
otevřenou plechovku od sardinekSnowman000 píše:Aby si nedopadol ako ja Dal som ho doporiadku a predal
Pravda vyděsí