po dlhom case sa vraciam na toto forum - pred 3 rokmi ste mi tu velmi dobre poradili karu na ktorej jazdim doteraz - 75000km zatial uplne spokojny, je to alfa 159 combi 1.9jdt 110kw, slape jak hodinky akurat som 2krat menil predny naraznik a kapotu ked som nedobrzdil
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Kazdopadne o nejaky ten mesiac-2 sa chystam kupit nieco nove, kedze auto mozem dat do nakladov. Inac by mi sucasne auto aj stacilo, nato ze ma 8 rokov je to parada, cize by nove malo mat vsetko co sucasna alfa, aj ked to asi uplne nepojde. Jazdim vacsinou dialnice, mozno 70%, 150km/h tempomat, inac len chybajuce useky dialnic na SK takze vykon aspon taky ako teraz. Po meste len do prace v ramci mesta 7km takze to je irelevantne.
Co by som chcel naviac
- trosku vacsi komfort a ticho
- vyssie auto lebo mam 190cm a mam v alfe trosku slaby vyhlad, ale toto asi splna kazde combi
- viac elektroniky
- a este automat
Tak dufam ze date nejake tipy, ja som pozeral mazdu 6, ta sa mi paci aj ked je mierne nad cenu, potom som pozrel len orientacne cennik octavie, hlavne by som teda chcel vediet ze ci mam riesit ten adaptivny tempomat a "lane assistant" alebo je to hlupost...