Okta 2 - 2.0 FSI nebo 1.6 i
Okta 2 - 2.0 FSI nebo 1.6 i
Zdravím.
Vybírám auto a rád bych si ujasnil, co je lepší volba.
2.0 FSI vs 1.6 i ...
Příklad: 1. http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/ ... =134091697
2. http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/ ... =110781881
Auto budu mít na pojíždění do práce každý den, občasný výlety a návštěvy rodiny.
Vybírám auto a rád bych si ujasnil, co je lepší volba.
2.0 FSI vs 1.6 i ...
Příklad: 1. http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/ ... =134091697
2. http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/ ... =110781881
Auto budu mít na pojíždění do práce každý den, občasný výlety a návštěvy rodiny.
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Re: Okta 2 - 2.0 FSI nebo 1.6 i
Jestli to není reklama na AAA,... ta 2.0FSi určitě nemá udávaný nájezd, ale klidně 2x, 3x tolik. S kombíkem a 4x4 bude mít vyšší spotřebu a moc to nepojede, ale v liftbacku to byla dobrá volba, do 220tis u nás jezdila bez poruch. Obecně, 1.6MPi (ne FSi)je sázka na jistotu, 2.0FSi je celkově daleko složitější a choulostivější motor, svezení je s ním ale zajímavější. Zaleží ale i na kuse a na štěstí. Osobně bych bral 2.0FSi právě v liftbacku, ale od jiného prodejce.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas.
1.6MPi je klasika. Jednoduché, neporuchové, ale také nic zábavného. Ten motor je neslaný/nemastný, ale svůj účel plní na jedničku.
2.0FSI je zcela jistě zábavnější volba. Při zábavě je ale potřeba počítat se spotřebou i dost nad deset. Servisně to taky nebyl vyloženě průser.
Takže i já bych hledal nějakou kloudnou 2.0FSI
1.6MPi je klasika. Jednoduché, neporuchové, ale také nic zábavného. Ten motor je neslaný/nemastný, ale svůj účel plní na jedničku.
2.0FSI je zcela jistě zábavnější volba. Při zábavě je ale potřeba počítat se spotřebou i dost nad deset. Servisně to taky nebyl vyloženě průser.
Takže i já bych hledal nějakou kloudnou 2.0FSI
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Půjdu koupit auto s mechanikem a ten pozná, jestli má auto 100 nebo 300 tis. km. To FSI se mi líbí a určitě chci kombi, ale dneska sehnat něco kvalitního je težké...
To vážně ještě takhle velký bazar po všech průserech bude podvádět?
To vážně ještě takhle velký bazar po všech průserech bude podvádět?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak je potřeba si uvědomit, že o prachy jde až v první řadě. Áčka jsou ještě horší než se o nich povídá. U nich snad ani Colu z automatu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle sem tu kdysik napsal na themu 2.0FSI v Oct. II Scout
pavproch píše:já měl možnost přesednout z Oct II 1.8TSI Scout (ve které sem nalítal cca 33tis km) do Scouta 2.0FSI (cca 100km) a..... ten motor je v porovnání s 1.8TSI hrozný, netáhne dole, nahoře je mrtvý, hlučný jaxfiňa a chlastá....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
BOB: Při nákupuju auta v AAA k němu byly přiloženy 2 umrtní listy předchozích majitelů. To auto bylo 3 roky starý. A ani jeden neměl jako příčinu smrti psanou autonehodu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A vidíš to. Já tam koupil celkem 3 auta a vždycky cajk. Tam nevím, no...O nioc horší, než kterýkoliv jiný bazar, jen lepší cena a větší nabídka.řidičBOB píše:Ale tak je potřeba si uvědomit, že o prachy jde až v první řadě. Áčka jsou ještě horší než se o nich povídá. U nich snad ani Colu z automatu
Áčka rozdělily internet na dva velké tábory. Spokojené zákazníky a naopak. Je težké si pro mě - absolutního laika - vybrat místo nákupu (a vůbec i model). Musím mít co nejvíc informací, abych nesázel jen na štěstí, protože čerství absolventi money prostě nemaj...