Lachende Bestien píše:Pokračování diagnózy pacienta: Pravděpodobně prožil nějaké vážné emoční trauma či úraz hlavy v při rozvoji mozku v dětství a v nynější době brání v patřičné regeneraci mozkové tkáně pravidelnou konzumací mírně jedovatých sloučenin vodíku, kyslíku, ethanolu, methanolu a různých syntetických aroma.
Působí jako začínající profesionální komediant, specializující se na oblast zájmových fór na internetu, kde shání potenciální klienty pro svá vystoupení.
Zde prezentuje své schopnosti např. metodou tzv. AUTOmatismu (volné/spontánní řazení slov za sebou) "Na jaký pneu (čísla) sedí disky a tak
", následuje dosti suchý vtip pochopitelný asi jen pro VŠ vzdělané matematiky "Třeba 215/50 atd" a konečně mírně otřepaný situační humor v 2. příspěvku "Vy jste autisti, to není možný
".
Přeju mnoho úspěchů nejen v showbusinessu.
Wau, páni. Udivuje mne, že si někdo najde ve svém nudném a nevýrazném životě minimálně 15 minut na sestavení tohoto cosi, jen aby si připadal zajímavě na foru. Gratuluji Ti. Musíš být ve svém životě velice úspěšný, neboť takhle ztrácet čas, jak říkáš nad pacientem, mne velice udivuje, protože zřejmě máš rozjetý byznis takovým způsobem, jakým si tu všichni musí jen zdát. Aneb čecháček, s pivkem v ruce, zapnutou televizí a ohřátými párky s hořcicí a chlebem sedící u zavšiveného stolu s rádoby PC, který má tendenci se snažit o něco, co mu nejde.
Nejste vy náhodou ten Mudr. Havlíček, který mi odřel auto, zaparkoval jak langoš a nechal psa ve 30 stupních v autě? Předpokládám, že spíše ne, ale dle vašeho naprosto vtipného vyjadřování.. no. Hezký den všem, kteří si myslí, že spapali moudrost světa.