Hon na piráty

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
x2005
Letec

Re: Hon na piráty

Příspěvek od x2005 »

Policisté nemají důvod lhát! (tm) :D
Záběry ukázaly, že policisté nemluvili pravdu. ..... Oba policisté se zjevně pokusili zneužít svého postavení veřejného činitele a svými smyšlenými tvrzeními prokázat moji vinu. Nemít záznam z kamery, neměl bych šanci se takovému křivému obvinění ubránit ...... Výsledek šetření Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) ho ale příliš nepotěšil. Její závěr je takový, že se policisté nedopustili křivé výpovědi a nechtěli ani někoho nepravdivě obvinit. ..... „Z obrazového záznamu nelze jednoznačně vyloučit, že během dokončení předjíždění a návratu zpět do pravého pruhu nedošlo ke krátkému přejetí levým předním kolem počínající plnou čáru. Bylo tedy na zvážení policistů, zda se z jejich pohledu jednalo o přestupek či nikoli a také v tomto smyslu započali tuto situaci řešit
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

driver píše:...Já už stáhnu okýnko a nahrávám si, tážu se z jakého konkrétního důvodu mě zastavili, a co mi za to chtějí přidělit, jestli domluvu nebo úřad...
Co když u pásů řekne opicajt, že na domluvu a stejně nahlásí body? Nemám iluze, že by toho nebyl schopnej :-??
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...BPN musíš podepsat. Není podpis, nejsou body...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
driver
Letec

Příspěvek od driver »

Ta plná čára, to je policejní chytáček starý jak svět.
Bohu dík, od roku 89 je výpověď policajta a řidiče stejně hodnotná a je to tvrzení proti tvrzení.
Takže ukaž mi důkaz o spáchání předmětného přestupku, není? Rozchod!
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

ale opicajti chodí po dvou :-?
za pár dnů se mám dostavit k ustnímu jednání ohledně přestupku, kde mi opicajt bez stejnokroje na místě po odmítnutí blokového řešení počítal i žárovky v kufru a potom se na mojí kameru oháněl video záznamem přestupku z jejich onboardu a přenosnou kamerou jeho kolegy "to ftom špysu fšechno bude a budete to mít drahý pane". No tak koukám do spisu a videa se ztratila někde cestou. Přemýšlím, jestli se po položení několika obecných otázek na téma zatajování důkazů a zákoný průběh kontroly vytasit rovnou s videem a užít si jeho výraz nebo si to nechat až do odvolání? \:D/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já bych je nechal vyžvanit se, žvanění řadně zdokumentovat a pak je v tom trošku vymáchat.
Bez stejnokroje a prohlídka povinné výbavy? To bych se asi zákroku nepodvolil...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Není povinnost se fízlování podvolit a stěžovat si až následně? Možná by je srovnal telefonát na GIBS, ale na takový šaškárny zase nemám čas, jsem placenej od vykonané práce, nikoliv od hodiny :D
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Na tohle gibs kasle, spis oddeleni vnitrni kontroly, ne?
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Stepan píše:ale opicajti chodí po dvou :-?
za pár dnů se mám dostavit k ustnímu jednání ohledně přestupku, kde mi opicajt bez stejnokroje na místě po odmítnutí blokového řešení počítal i žárovky v kufru a potom se na mojí kameru oháněl video záznamem přestupku z jejich onboardu a přenosnou kamerou jeho kolegy "to ftom špysu fšechno bude a budete to mít drahý pane". No tak koukám do spisu a videa se ztratila někde cestou. Přemýšlím, jestli se po položení několika obecných otázek na téma zatajování důkazů a zákoný průběh kontroly vytasit rovnou s videem a užít si jeho výraz nebo si to nechat až do odvolání? \:D/
To jsem taky zažil, chtěli mě kasírovat že jsem neměl pás, kterej jsem měl, ale oni to věděli líp, protože do 1er je krásně vidět zadním oknem když jedete 3 auta daleko přece. Když jsem se nepodvolil tak následovala kontrola všeho, dokonce se snažili vymáhat rezervu (u auta s RFT), následovalo bububu s odtažením pro technický stav (2 roky starý auto) a další bubububu o SR a jak to budu mít drahý. Pak něco sepisovali, já to nepodepsal a od tý doby se nic nestalo :D

Chce to vydat doklady, nasadit poker face, nebavit se s nima a pro jistotu si dělat záznam.

Nech si opičáka předvolat, vyslechni ho a pak to postav na rozdílu výpovědi a videa.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

S odstupem času si myslím, že je dobrý do protokolu rovnou napsat natvrdo pravý opak toho co ti dávaj za vinu, že to rád prokážeš ve SR a podepsat to. Odradí je to oznámení vůbec posílat..

Když jim mimo záznam připomeneš, že už se těšíš až se uvidíte při výslechu u řízení, tak to asi taky pomůže..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět