Kolony díky ZÁMĚRNÉMU A BEZDŮVODNÉMU blokování pruhů kamiony
Re: Kolony díky ZÁMĚRNÉMU A BEZDŮVODNÉMU blokování pruhů kam
Minuly tyden se mi presne neco podobneho stalo, kamiony se na cca 120. km zacaly radit do leveho ve zuzeni presne u cedule 500m ke zuzeni, jinak tam nikdo nebyl, inu vjel jsem do praveho a cca 60 - 80km jsem jel tech 500m ke zuzeni kde v pruhu nikdo nebyl, zhruba 200m pred zuzenim mijim kamion v levem kterej jede 20? kdyz jsem na udovni navesu vidim jen plnej pravej a na me, strhl jsem to od odstavneho a nejak jsem nechapal co se deje, zaradil jsem se pred kamion a aniz bych nekoho jakkoliv zdrzel tak jsme pokracovali zuzenim dal, nechal jsem se pak dojet tim kktem a cekal co bude, samozrejme plno silnych gest z kabiny. Zadna konfrontace nebyla, jel jsem dal.
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Když v Německu jezdí s kamiony Poláci, u nás Bulhaři, tak v tureckém kamionu mohou jezdit totální Tataři, co včera ZÍSKALI doklady.
Tady není co řešit, akorát předvídat.
Ale dokud nebude povinné obhajování ridičáku řekněme co 5 let pro všechny skupiny v CZ, i A a B, tak nevidím potenciál k zlepšení situace ani kdyby dnešní pokuty byly v eurech. Tím mám na mysli když jede Fabia 1.2 v levém na dálnici 10 minut a neuhne.
Jediné, co funguje, je odebrání oprávnění a nemožnost si ho udělat jinde.
Tady není co řešit, akorát předvídat.
Ale dokud nebude povinné obhajování ridičáku řekněme co 5 let pro všechny skupiny v CZ, i A a B, tak nevidím potenciál k zlepšení situace ani kdyby dnešní pokuty byly v eurech. Tím mám na mysli když jede Fabia 1.2 v levém na dálnici 10 minut a neuhne.
Jediné, co funguje, je odebrání oprávnění a nemožnost si ho udělat jinde.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
bohužel řidičák v dnešní době není výhrada, ale skoro právo každého... Nenapadá mě honem žádná jiná "zkouška", na kterou je vlastně nekonečno pokusů. O to hůř, že se jedná o oprávnění k činnosti, kterou lze fyzicky a denně ohrozit nemálo ostatních lidí. Čím víc pokusů, tím větší pravděpoobnost, že se to jednou podaří. Souhlasím s Driverem, každých 5 let povinně pro všechny držitele ŘP jak praktické, tak teoretické přezkoušení. Neuděláš = neřídíš
To je typicky socanský řešení, tohle přinese jen kšefty přezkušovatelům......Dement, co to udělal teď , udělá to i za 5 let.
Mnohem víc by přinesl dobrý stav silnic, uživatelsky přívětivý stav komunikací a značení obecně, dostavění páteřních dálnic, odstranění buzerace řidičů a místo vyvolávání strachu z pirátů, vést lidi k větší vstřícnost .
Ale to jsme zase v politice, že....
Mnohem víc by přinesl dobrý stav silnic, uživatelsky přívětivý stav komunikací a značení obecně, dostavění páteřních dálnic, odstranění buzerace řidičů a místo vyvolávání strachu z pirátů, vést lidi k větší vstřícnost .
Ale to jsme zase v politice, že....
MG - radost až na kost.
Socanský řešení je dát řidičák všem, aby nikdo neměl míň... Nevím, jak alespoň jedna věc z toho, cos vypsal, pomůže tomu, aby každej nejezdil v levým pruhu, neohrožoval ostatní nekouknáním do zrcátek, znal alespoň základní pravidla silničního provozu... Problém č. 1 je počet řidičů, s tím přímo úměrně roste i počet dementů za volantem. Někdy mi i přijde, že počet dementů za volantem roste neúměrně rychle vůči počtů řidičů celkem...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je i tím, že ten ŘP je dnes zboží, jako každé jiné...tzn. zaplatíš = dostaneš.janjan píše: Někdy mi i přijde, že počet dementů za volantem roste neúměrně rychle vůči počtů řidičů celkem...
I když znám jednoho borce, který to už 4x neudělal. A to ho po 4. dostávaj i cikáni
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kamarád dělal na 6. a do půl roku byl bez papírů za hulení. Ten řidičák dýl získával než měl
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
k86 píše:Minuly tyden se mi presne neco podobneho stalo, kamiony se na cca 120. km zacaly radit do leveho ve zuzeni presne u cedule 500m ke zuzeni, jinak tam nikdo nebyl, inu vjel jsem do praveho a cca 60 - 80km jsem jel tech 500m ke zuzeni kde v pruhu nikdo nebyl, zhruba 200m pred zuzenim mijim kamion v levem kterej jede 20? kdyz jsem na udovni navesu vidim jen plnej pravej a na me, strhl jsem to od odstavneho a nejak jsem nechapal co se deje, zaradil jsem se pred kamion a aniz bych nekoho jakkoliv zdrzel tak jsme pokracovali zuzenim dal, nechal jsem se pak dojet tim kktem a cekal co bude, samozrejme plno silnych gest z kabiny. Zadna konfrontace nebyla, jel jsem dal.
Já dneska s hadraplánem přeskakoval kolonu cca 4 kamionů a několika osobáků za funícím podvalníkem v kopci, rychlost cca 30km/h podařilo se mi dostat mezi podvalník a kamion za ním. Mezera dostatečná, zaplul jsem tam úplně v pohodě, ještě jsem na něj omluvně mávnul, no troubil jak o závod. Na moje nechápavé gesto si rukama málem poshazoval věci v kabině, tak jsem se jen zasmál, o pár metrů dál předjel podval a jel do hajzlu.
Nevím, jestli tak moc toužil, abych jel za ním, nebo co mu vadilo, nebo tak prožíval, že čára nebyla úplně přerušovaná?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Zacinaji me ti kamionaci pekne srat abych pravdu rekl
Me by zajimalo co by se stalo kdybych ja nebo ty zastavil a sel si to s nim nejak vyrikat?
Na rovinu nemam koule na to si na pumpe na dalnici nejak vyjasnovat PSP se smradlavym kamionakem
Me by zajimalo co by se stalo kdybych ja nebo ty zastavil a sel si to s nim nejak vyrikat?
Na rovinu nemam koule na to si na pumpe na dalnici nejak vyjasnovat PSP se smradlavym kamionakem
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Většinou se stejně zamknou v kabině...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time