Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Po upgradu hlavy (P2 MCZ+) dobrý i v značně odstíněném provozu:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mam Genevo One s vertikalnim drzakem a stve me, jak se to za jizdy desne klepe (drzak je z kusu plechu, takze pruzi). Nemate nekdo tip jak:
A) vylepsit/vystuzit drzak?
B) pridelat detektor jinak, idealne napevno nekam pod celni sklo? (coz se mi moc nelibi, protoze s autem musim jezdit i jinde nez v CR: (AT, D, SK)
A) vylepsit/vystuzit drzak?
B) pridelat detektor jinak, idealne napevno nekam pod celni sklo? (coz se mi moc nelibi, protoze s autem musim jezdit i jinde nez v CR: (AT, D, SK)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Mam detektor mezi vnitřním zrcátkem a spolujezdcovou sluneční clonou. Jemne se dotýká zrcátka i clony a nejlépe se. Navíc je vcelku pěkně schovaný, takže na první pohled není vidět.
2.9T RWD
ano taky mě to štve. Opřít ho o zrcátko možná není špatný nápad. vyzkouším.
Pravda vyděsí
Já jsem si genevo stáhnul tyrepsem k držáku a nehne se ani o milimetr
To je co? Drcpaska normalni?Jarda píše:Já jsem si genevo stáhnul tyrepsem k držáku a nehne se ani o milimetr
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
To u me nejde, protoze tam mi prekazi ta krabice s kamerama a senzorama co je na skle :/Brus píše:ano taky mě to štve. Opřít ho o zrcátko možná není špatný nápad. vyzkouším.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jasně, stačí ta úzká a přitáhnout dírama pro přísavky k genevu. Ale není vhodné pokud AR sundaváš (nebo se musí sundat i s držákem).honziss píše:To je co? Drcpaska normalni?Jarda píše:Já jsem si genevo stáhnul tyrepsem k držáku a nehne se ani o milimetr
ok, dik, zkusim to..Jarda píše:Jasně, stačí ta úzká a přitáhnout dírama pro přísavky k genevu. Ale není vhodné pokud AR sundaváš (nebo se musí sundat i s držákem).honziss píše:To je co? Drcpaska normalni?Jarda píše:Já jsem si genevo stáhnul tyrepsem k držáku a nehne se ani o milimetr
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdo to má při ruce, může testovat - Ka 34,3 GHz
- Přílohy
-