BMW Divize
Re: BMW Divize
Tenhle by s neubytkem koni nesouhlasil )
k cemu je dobry co?Stepan píše:A k čemu je to dobrý?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Že má většina turbo benzínu větší výkon než udavany
Přece jednou to vyrobim, odzkousim, vím kolik to bude žrát a jak moc se to bude srát, a jsem rdy to prodat, tak nebudu psát, že je to horší než to ve skutečnosti je
Přece jednou to vyrobim, odzkousim, vím kolik to bude žrát a jak moc se to bude srát, a jsem rdy to prodat, tak nebudu psát, že je to horší než to ve skutečnosti je
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jde o to, ze turba jsou mnohem naladovejsi a vykyvy v teplote, tlaku, vlhkosti a nadmorske vysce jsou u nej vic znat... proto se, aspon podle JPP informaci co mam, udava vykon, ktery je schopno to udelat vzdyStepan píše:Že má většina turbo benzínu větší výkon než udavany
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To zní celkem logicky, musí zaručit min. výkon i při 40°C.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
má bývalá jde do světa: http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=153420
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak to asi delaji ti chlapici co jezdi Pikes Peak ktery konci nekde 4,5 km nad morem s tema turbama dost velkou chybu. Nebo ze by to bylo presne naopak…?Bond007 píše:jde o to, ze turba jsou mnohem naladovejsi a vykyvy v teplote, tlaku, vlhkosti a nadmorske vysce jsou u nej vic znat... proto se, aspon podle JPP informaci co mam, udava vykon, ktery je schopno to udelat vzdyStepan píše:Že má většina turbo benzínu větší výkon než udavany
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Chces rict ze turbomotory jsou mene haklive na podminky nez atmosfera?ctrl_j píše:Tak to asi delaji ti chlapici co jezdi Pikes Peak ktery konci nekde 4,5 km nad morem s tema turbama dost velkou chybu. Nebo ze by to bylo presne naopak…?Bond007 píše:jde o to, ze turba jsou mnohem naladovejsi a vykyvy v teplote, tlaku, vlhkosti a nadmorske vysce jsou u nej vic znat... proto se, aspon podle JPP informaci co mam, udava vykon, ktery je schopno to udelat vzdyStepan píše:Že má většina turbo benzínu větší výkon než udavany
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Aj ja žijem zatiaľ v tomto "omyle" ale nechám sa poučiť.ctrl_j píše:Bond007 píše:Stepan píše:Nebo ze by to bylo presne naopak…?
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S