S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
U mě podobná úvaha, vítězí praktičnost, poměr cena/výkon, provozní náklady. Ale Aston Martin je přece jen jiná liga
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to jiná liga. Ale při stažené střeše je ten zvuk opravdu lahodný pro uši i pro okolí. Vskutku není nikdo, kdo by se za tím neotočil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, jo, jo!
Krásná podvečerní projížďka letníma prázdninovýma Beskydama, aji kúsek v SK.... asi stodvacet kiláků za něco málo přes hoďku, no...
Na Bílé sou světla (oprava mostku), na odbočce na St.Hamry taky.....
Krásná podvečerní projížďka letníma prázdninovýma Beskydama, aji kúsek v SK.... asi stodvacet kiláků za něco málo přes hoďku, no...
Na Bílé sou světla (oprava mostku), na odbočce na St.Hamry taky.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@ PP - nebyl jsi dneska více na jih než normálně? Za Uherským Brodem směrem na SR jsem hned v tom prvním velkém stoupání předjel mazlíka s "tvojí" krajovou SPZ, mezi oblouky síťový windshield, řidič na hlavě černou čepici s velkým bílým nápisem. SPZ končí 64. Kola vypadají na pěti loukoťové. Viděl jsem, jak to na konci UhBr odpálil a na horizontu pak nějak ochabl, jak kdyby mu paní v podpalubí hlásila signál odražený od protijedoudích vozidel (protože dole na bus zastávce měli PaChové piráta s dodávkou a vidět je nemohl). A do toho velkého stoupání se "vlekl" moc předpisově, tak jsem neodolal a předjel ho.
nebyl... škoda, no...
Koho jsem potkal v Z4 v Jablonci nad Nisou v pondělí 8.8. cca ve 12,30 hod? Jel jsem od Smržovky proti němu ve stříbrné Z4 a mával na něj .
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Po týdenní dovolené s rodinou dneska super relaxace v podobě 3hodinového sólo výletu po okolí. Pod mrakem, ale nepršelo jen mokrá silnice, zadek vlál někdy až moc divoce. Jsem doma zjistil, že zadní gumy mají kolem 2mm - grip už halt není co býval .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Mas to natacet, at se muzeme pokochat
Neska ráno půlhodka na poustevny a zpět (cesta byla mokrá, ESP off... ajajajaj....) zahřát to, bo sem to chtěl před uskladněním na dobu pobytu ve špitále umyť..... křasa...... oooaaachhhh...
Dnes do Kněževsi podívat se na letadýlka, potom okolo Unhoště, Chýňavy.... nemělo to chybu. Krásné počasí, prázdné silnice, osmilitr si jen tiše hučel ....
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."