BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
S wavetracom mal niekto na E46 klube celkom slusne s*ani...ale to uz je nejaky cas spat...
http://www.e46.bmwklub.eu/viewtopic.php ... 90#p279873
http://www.e46.bmwklub.eu/viewtopic.php ... 90#p279873
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
neco podobneho probehlo i na US forech. snad si to pamatuju dobre, ale wavetrac zolozil nekdo zbehly od Quaife a chvili trvalo, nez se jim podarilo udelat neco slusneho. ted to ma byt bezproblemove.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Vím, že je to FWD, ale kluci, který dali Quaife do "busso" Alfic říkali, že s open je to neporovnatelné.Vrooom píše:NJ, ale kdyz ti kazdej rekne neco jinyho, jeden rika, ze to je skoro jedno, dalsi ze je torsen k nicemu a je pomalu jak open diff
majitel GTA 3.2 píše:S otevřeným difem to na trojku urvalo odlehčený kolo kdykoliv při prudší akceleraci, s Q2 se už musíš snažit to urvat, jinak to jede jak v kolejích, drží stopu, celkově to za to stojí.
majitel GT 3.2 píše:Jo, jo, je to prostě super. 100 a 1, jak se říká.
Rád bych se zeptal, jestli nějakému bmw majitei či bývalému majiteli neleží doma zimni sada gum 245/35 (
R18, protože pro m135i je to bohužel na ráfky 8x18 jediná povolená sada podle VTP. Popřipadě nějaké 7,5x18 ráfky na prodej:)) diikyy
R18, protože pro m135i je to bohužel na ráfky 8x18 jediná povolená sada podle VTP. Popřipadě nějaké 7,5x18 ráfky na prodej:)) diikyy
Jo wavetrac mel nejaky bug, ale ten typek z mfactory nekde psal, ze jim ho pomahal odstranit, ted uz jsou asi vsechny ok.
Je tu nekdo kdo si dovoli toto s tim quaifem?
Je tu nekdo kdo si dovoli toto s tim quaifem?
Já si to takhle na cestě nedovolím, protože se jednoduše bojím, že když mi to nevyjde, tak pošlu auto do svodidel nebo příkopy (uvažuju tak, že i kdyby mi to na té cestě 10x vyšlo luxusně, tak stačí, když se po jedenácté nezadaří a ten fail mi za to prostě nestojí). Už nemám ty koule jako ve dvaceti... Na velké ploše, třeba letišti, je to celkem easy (dokonce i na suchém betonu, čili s nejvyšší adhezí vůbec), s tímhle Quaife nemá žádný problém (a považuji za vyloučené, že by mi s tímhle lamela jakkoliv pomohla).
Lukasp píše:Rád bych se zeptal, jestli nějakému bmw majitei či bývalému majiteli neleží doma zimni sada gum 245/35 (
Předpokládám, že sadou máš na mysli 2 gumy, když tento rozměr je jen vzadu. Jí jezdil vzadu 255, byly o takřka polovinu levnější, než předepsaný rozměr (prodával se okolo 8-9tkč, 255 byly do 5tkč).
Spectral: taky už na silnici jedu raději efektivně, než efektně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
I 535 byla jednou z variant, ale bral jsem skladovku a zadna se mi moc nelibila, taky je x5 novejsi model a bude si trosku lip drzet cenu, soucasne je vetsi a jako posledni argument byla manzelka, ktera rekla ze uz mame sedan, kombik, takze je nesmysl kupovat dalsi kombi, at vezmu tu obludu... Podle me tajne doufa, ze ji to nechamx2005 píše:To jsem se chtěl zeptat Bonda, proč šel do takové obludy (X5) a nevzal raději 535d / 535xd?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW