BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od Snowman000 »

S wavetracom mal niekto na E46 klube celkom slusne s*ani...ale to uz je nejaky cas spat...

http://www.e46.bmwklub.eu/viewtopic.php ... 90#p279873
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

neco podobneho probehlo i na US forech. snad si to pamatuju dobre, ale wavetrac zolozil nekdo zbehly od Quaife a chvili trvalo, nez se jim podarilo udelat neco slusneho. ted to ma byt bezproblemove.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Vrooom píše:NJ, ale kdyz ti kazdej rekne neco jinyho, jeden rika, ze to je skoro jedno, dalsi ze je torsen k nicemu a je pomalu jak open diff
Vím, že je to FWD, ale kluci, který dali Quaife do "busso" Alfic říkali, že s open je to neporovnatelné.
majitel GTA 3.2 píše:S otevřeným difem to na trojku urvalo odlehčený kolo kdykoliv při prudší akceleraci, s Q2 se už musíš snažit to urvat, jinak to jede jak v kolejích, drží stopu, celkově to za to stojí.
majitel GT 3.2 píše:Jo, jo, je to prostě super. 100 a 1, jak se říká.
Lukasp
Autoškolák

Příspěvek od Lukasp »

Rád bych se zeptal, jestli nějakému bmw majitei či bývalému majiteli neleží doma zimni sada gum 245/35 (
R18, protože pro m135i je to bohužel na ráfky 8x18 jediná povolená sada podle VTP. Popřipadě nějaké 7,5x18 ráfky na prodej:)) diikyy
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Jo wavetrac mel nejaky bug, ale ten typek z mfactory nekde psal, ze jim ho pomahal odstranit, ted uz jsou asi vsechny ok.

Je tu nekdo kdo si dovoli toto s tim quaifem? ;)

Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Já si to takhle na cestě nedovolím, protože se jednoduše bojím, že když mi to nevyjde, tak pošlu auto do svodidel nebo příkopy (uvažuju tak, že i kdyby mi to na té cestě 10x vyšlo luxusně, tak stačí, když se po jedenácté nezadaří a ten fail mi za to prostě nestojí). Už nemám ty koule jako ve dvaceti... Na velké ploše, třeba letišti, je to celkem easy (dokonce i na suchém betonu, čili s nejvyšší adhezí vůbec), s tímhle Quaife nemá žádný problém (a považuji za vyloučené, že by mi s tímhle lamela jakkoliv pomohla).
:ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Lukasp píše:Rád bych se zeptal, jestli nějakému bmw majitei či bývalému majiteli neleží doma zimni sada gum 245/35 (
R18, protože pro m135i je to bohužel na ráfky 8x18 jediná povolená sada podle VTP. Popřipadě nějaké 7,5x18 ráfky na prodej:)) diikyy

Předpokládám, že sadou máš na mysli 2 gumy, když tento rozměr je jen vzadu. Jí jezdil vzadu 255, byly o takřka polovinu levnější, než předepsaný rozměr (prodával se okolo 8-9tkč, 255 byly do 5tkč).

Spectral: taky už na silnici jedu raději efektivně, než efektně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

x2005 píše:To jsem se chtěl zeptat Bonda, proč šel do takové obludy (X5) a nevzal raději 535d / 535xd?
I 535 byla jednou z variant, ale bral jsem skladovku a zadna se mi moc nelibila, taky je x5 novejsi model a bude si trosku lip drzet cenu, soucasne je vetsi a jako posledni argument byla manzelka, ktera rekla ze uz mame sedan, kombik, takze je nesmysl kupovat dalsi kombi, at vezmu tu obludu... Podle me tajne doufa, ze ji to necham :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Jakej diff je v m3? Lamela nebo snek?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor