Na to jsem zvědavej, už dlouho jsem nebyl z žádnýho auta tak zmatenej.mmira píše:bude, pise 308 GTi.
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
RWD
motejlek.commmira píše:nevim, nemam pocit, ze jsou u nas lide pripraveni zacit platit za obsah. jestli se nemylim, v SVK par deniku timto stylem funguje, v CR o nikom nevim.
borovan.cz
ihned.cz
067.cz
echoprime.cz (v priprave)
--
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Mám pocit, že Hospodářky (či jiný ekonomický web-plátek) mají část svého obsahu taky placenou, nebo aspoň měly....mmira píše:nevim, nemam pocit, ze jsou u nas lide pripraveni zacit platit za obsah. jestli se nemylim, v SVK par deniku timto stylem funguje, v CR o nikom nevim.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V tomto sa mi paci pristup aky ma napr. na Youtube Motor Trend s "On demand"...kedy pre platenych clenov je to pristupne hned a pre neplatiacich o mesiac neskor.
Realne to maju vsetci "zadara", ale kto chce skor tak si priplati a tak bych to napr. videl ako realne pri testoch (hlavne od PJ)...
To neprepojenie medzi tlacenou a elektronickou formou mi tiez nejde moc do hlavy...iked chapem, ze je mozno strach o to ze ak to mam na nete tak preco kupit papier...ale kludne tie testy mozu tiez s urcitym oneskorenim ist na web.
Nebudte ako BMW...tie testy a jizdni dojmy (M-modely, benzinove 6-valce) vam spravili ten image ktory mate a vdaka nim su citane aktuality a "bulvarnejsie" veci (320xda a rada 2GT a spol)...ale bez tych vynimocnych testov (ktore mozno pritiahnu len tych hardcore citatelov) sa stratite v dave vsetkych tych 4koliek s automatom a dieselom...
Realne to maju vsetci "zadara", ale kto chce skor tak si priplati a tak bych to napr. videl ako realne pri testoch (hlavne od PJ)...
To neprepojenie medzi tlacenou a elektronickou formou mi tiez nejde moc do hlavy...iked chapem, ze je mozno strach o to ze ak to mam na nete tak preco kupit papier...ale kludne tie testy mozu tiez s urcitym oneskorenim ist na web.
Nebudte ako BMW...tie testy a jizdni dojmy (M-modely, benzinove 6-valce) vam spravili ten image ktory mate a vdaka nim su citane aktuality a "bulvarnejsie" veci (320xda a rada 2GT a spol)...ale bez tych vynimocnych testov (ktore mozno pritiahnu len tych hardcore citatelov) sa stratite v dave vsetkych tych 4koliek s automatom a dieselom...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Proč jsou datumy u příspěvků na fóru jen formát den+měsíce, ale rok není uveden?
To samé u datumu registrace?
To samé u datumu registrace?
Vazne?
- Přílohy
-
- dat.png (32.75 KiB) Zobrazeno 8229 x
Vážně...
Ma NTB (Win10, Opera) i na mobilu (Win 8.1, IE).
Edit: Ahááááá. Je to v indivindy nastaveních v uživ. panelu.
Ma NTB (Win10, Opera) i na mobilu (Win 8.1, IE).
Edit: Ahááááá. Je to v indivindy nastaveních v uživ. panelu.
- Přílohy
-
- af_male_datumy.jpg (167.15 KiB) Zobrazeno 8225 x
Prvne jsem zkusil cestu chytremu napovez. A podarilo se.
http://www.autoforum.cz/fascinace/toto- ... anie-proc/
vážně AF.cz smazalo a následně reuploadlo článek?
vážně AF.cz smazalo a následně reuploadlo článek?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))