BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW Divize

Příspěvek od řidičBOB »

Octa RS TDI 4x4 kombi...pokud písmenka RS bereme jako stupeň výbavy.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

Bond007 píše:Ja mel 320xda pujcenou cca 2 mesice a to auto bych si nikdy nekoupil.. Podvozek, motor, vybava dost tragedie.. Vazne myslim ze passat, superb nebo octa mnohem lepsi volba
A coze sa stalo s M3 ze to nevedeli dat 2 mesiace dokopy? Snad nie karambol. :)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

911T píše:
Bond007 píše:Ja mel 320xda pujcenou cca 2 mesice a to auto bych si nikdy nekoupil.. Podvozek, motor, vybava dost tragedie.. Vazne myslim ze passat, superb nebo octa mnohem lepsi volba
A coze sa stalo s M3 ze to nevedeli dat 2 mesiace dokopy? Snad nie karambol. :)
To bylo kdyz jsem ji kupoval a dodavali ji 6 mesicu namisto puvodnich 4.. Nechtelo se mi na 550 najitdet zbytecne dalsi km tak mi pujcili v acr 320d.. Coz bylo od nich sympaticke.. Ale vim ze bych to nesnesl :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mesyas
Autoškolák

Příspěvek od mesyas »

Stepan: Jo, auto je skutečně pro manželku, stěžuje si, že v X6 je to divné a neumí s tím. Udělala psí oči a hned jsem změkl :D Jí to bude jedno, 6 let jsme měli Favorita a 10 Fábii//na nepohodlí už je zvyklá//, proto se nechci moc vracet ke Škodovce(a ani ten VW se nám moc nelíbí), i když kvalita tam určitě pořád je. Do pětkové řady nejdu, ty auta jsou už zase na jiné cenové úrovni.

nakonec jsem si všiml v nabídce ještě http://www.cartecgroup.com/bmw-330d-xdrive/ co na to říkáte, lepší než ta 320d xd? Stojí to nějak obdobně.

Ještě bych měl dotaz ohledně krádeží auto. Kradou se hodně ty řekněme známější jména? a jak je proti tomu zabezpečený. Nestane se, že třeba mi s tím nějakej zloděj odjede? :D
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

tak ono kdyz kolega vys porovnava 550/M3 s 320 tak to ani dobre dopadnout nemuze :D
Za me ale 330xd je urcite lepsi motorizace
Citroen C4 GP
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

Se mi hlavně líbí, jak tu někdo zmíní, že by rád koupil BMW a hned dostane zjebáno, proč chce prémii a má to jen na honění ega, asi by to chtělo se nejdřív zamyslet nad sebou, že..
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dyť je to pravda :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Já si ego honil už s Favoritem a pokračuju v tom dodnes.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

takze tos byl ty co sis vcera honil ego ze jsi 2x predjel BMW? :D
Citroen C4 GP
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Yes, správnej chlap co si je jistej obsahem svých trenclí, zamachruje i s Felicíí \m/
oxik: zjebáno je trošku silný slovo. Já opravdu nevidím důvod koupit si naftovej čtyřhnek se 140kw v BMW 3er, když si za ty prachy můžu koupit novej naftovej čtyřhnek se 140kw v Passatu a nemyslím si, že bmw najde dostatek důvodů racionálních důvodů k ospravedlnění vyšší ceny. Ikdyž se u nás v dědině říká, že není důležitý co co stojí, ale jak dlouho na to vyděláváš, pořád nejsem příznivec vyhazování prachů oknem za něco, co mi žádnej užitek (kromě toho znáčku na kapotě a jinýho desingu) nepřinesere. Sorry, sem asi jinej :((
ta 330xdA má oproti passatu jasný objektivní výhody a už je na každým, jestli upřednostní pocit novýho auta nebo dá přednost lehce jetýmu šestihrnku. Já bych bral šestihrnek :-bd
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět