BMW Divize
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Octa RS TDI 4x4 kombi...pokud písmenka RS bereme jako stupeň výbavy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A coze sa stalo s M3 ze to nevedeli dat 2 mesiace dokopy? Snad nie karambol.Bond007 píše:Ja mel 320xda pujcenou cca 2 mesice a to auto bych si nikdy nekoupil.. Podvozek, motor, vybava dost tragedie.. Vazne myslim ze passat, superb nebo octa mnohem lepsi volba
To bylo kdyz jsem ji kupoval a dodavali ji 6 mesicu namisto puvodnich 4.. Nechtelo se mi na 550 najitdet zbytecne dalsi km tak mi pujcili v acr 320d.. Coz bylo od nich sympaticke.. Ale vim ze bych to nesnesl911T píše:A coze sa stalo s M3 ze to nevedeli dat 2 mesiace dokopy? Snad nie karambol.Bond007 píše:Ja mel 320xda pujcenou cca 2 mesice a to auto bych si nikdy nekoupil.. Podvozek, motor, vybava dost tragedie.. Vazne myslim ze passat, superb nebo octa mnohem lepsi volba
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Stepan: Jo, auto je skutečně pro manželku, stěžuje si, že v X6 je to divné a neumí s tím. Udělala psí oči a hned jsem změkl Jí to bude jedno, 6 let jsme měli Favorita a 10 Fábii//na nepohodlí už je zvyklá//, proto se nechci moc vracet ke Škodovce(a ani ten VW se nám moc nelíbí), i když kvalita tam určitě pořád je. Do pětkové řady nejdu, ty auta jsou už zase na jiné cenové úrovni.
nakonec jsem si všiml v nabídce ještě http://www.cartecgroup.com/bmw-330d-xdrive/ co na to říkáte, lepší než ta 320d xd? Stojí to nějak obdobně.
Ještě bych měl dotaz ohledně krádeží auto. Kradou se hodně ty řekněme známější jména? a jak je proti tomu zabezpečený. Nestane se, že třeba mi s tím nějakej zloděj odjede?
nakonec jsem si všiml v nabídce ještě http://www.cartecgroup.com/bmw-330d-xdrive/ co na to říkáte, lepší než ta 320d xd? Stojí to nějak obdobně.
Ještě bych měl dotaz ohledně krádeží auto. Kradou se hodně ty řekněme známější jména? a jak je proti tomu zabezpečený. Nestane se, že třeba mi s tím nějakej zloděj odjede?
tak ono kdyz kolega vys porovnava 550/M3 s 320 tak to ani dobre dopadnout nemuze
Za me ale 330xd je urcite lepsi motorizace
Za me ale 330xd je urcite lepsi motorizace
Citroen C4 GP
Se mi hlavně líbí, jak tu někdo zmíní, že by rád koupil BMW a hned dostane zjebáno, proč chce prémii a má to jen na honění ega, asi by to chtělo se nejdřív zamyslet nad sebou, že..
Já si ego honil už s Favoritem a pokračuju v tom dodnes.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Yes, správnej chlap co si je jistej obsahem svých trenclí, zamachruje i s Felicíí
oxik: zjebáno je trošku silný slovo. Já opravdu nevidím důvod koupit si naftovej čtyřhnek se 140kw v BMW 3er, když si za ty prachy můžu koupit novej naftovej čtyřhnek se 140kw v Passatu a nemyslím si, že bmw najde dostatek důvodů racionálních důvodů k ospravedlnění vyšší ceny. Ikdyž se u nás v dědině říká, že není důležitý co co stojí, ale jak dlouho na to vyděláváš, pořád nejsem příznivec vyhazování prachů oknem za něco, co mi žádnej užitek (kromě toho znáčku na kapotě a jinýho desingu) nepřinesere. Sorry, sem asi jinej
ta 330xdA má oproti passatu jasný objektivní výhody a už je na každým, jestli upřednostní pocit novýho auta nebo dá přednost lehce jetýmu šestihrnku. Já bych bral šestihrnek
oxik: zjebáno je trošku silný slovo. Já opravdu nevidím důvod koupit si naftovej čtyřhnek se 140kw v BMW 3er, když si za ty prachy můžu koupit novej naftovej čtyřhnek se 140kw v Passatu a nemyslím si, že bmw najde dostatek důvodů racionálních důvodů k ospravedlnění vyšší ceny. Ikdyž se u nás v dědině říká, že není důležitý co co stojí, ale jak dlouho na to vyděláváš, pořád nejsem příznivec vyhazování prachů oknem za něco, co mi žádnej užitek (kromě toho znáčku na kapotě a jinýho desingu) nepřinesere. Sorry, sem asi jinej
ta 330xdA má oproti passatu jasný objektivní výhody a už je na každým, jestli upřednostní pocit novýho auta nebo dá přednost lehce jetýmu šestihrnku. Já bych bral šestihrnek
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))