![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
U mě podobná úvaha, vítězí praktičnost, poměr cena/výkon, provozní náklady. Ale Aston Martin je přece jen jiná liga ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to jiná liga. Ale při stažené střeše je ten zvuk opravdu lahodný pro uši i pro okolí. Vskutku není nikdo, kdo by se za tím neotočil.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Jo, jo, jo!
Krásná podvečerní projížďka letníma prázdninovýma Beskydama, aji kúsek v SK.... asi stodvacet kiláků za něco málo přes hoďku, no...
Na Bílé sou světla (oprava mostku), na odbočce na St.Hamry taky.....![Surprise :-o](./images/smilies/13.gif)
Krásná podvečerní projížďka letníma prázdninovýma Beskydama, aji kúsek v SK.... asi stodvacet kiláků za něco málo přes hoďku, no...
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Na Bílé sou světla (oprava mostku), na odbočce na St.Hamry taky.....
![Surprise :-o](./images/smilies/13.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
@ PP - nebyl jsi dneska více na jih než normálně? Za Uherským Brodem směrem na SR jsem hned v tom prvním velkém stoupání předjel mazlíka s "tvojí" krajovou SPZ, mezi oblouky síťový windshield, řidič na hlavě černou čepici s velkým bílým nápisem. SPZ končí 64. Kola vypadají na pěti loukoťové. Viděl jsem, jak to na konci UhBr odpálil a na horizontu pak nějak ochabl, jak kdyby mu paní v podpalubí hlásila signál odražený od protijedoudích vozidel (protože dole na bus zastávce měli PaChové piráta s dodávkou a vidět je nemohl). A do toho velkého stoupání se "vlekl" moc předpisově, tak jsem neodolal a předjel ho. ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
nebyl... škoda, no...
Koho jsem potkal v Z4 v Jablonci nad Nisou v pondělí 8.8. cca ve 12,30 hod? Jel jsem od Smržovky proti němu ve stříbrné Z4 a mával na něj
.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám
. Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera
.
Po týdenní dovolené s rodinou dneska super relaxace v podobě 3hodinového sólo výletu po okolí. Pod mrakem, ale nepršelo jen mokrá silnice, zadek vlál někdy až moc divoce. Jsem doma zjistil, že zadní gumy mají kolem 2mm - grip už halt není co býval
.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Mas to natacet, at se muzeme pokochat ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Neska ráno půlhodka na poustevny a zpět (cesta byla mokrá, ESP off... ajajajaj....) zahřát to, bo sem to chtěl před uskladněním na dobu pobytu ve špitále umyť..... křasa...... oooaaachhhh... ![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
Dnes do Kněževsi podívat se na letadýlka, potom okolo Unhoště, Chýňavy.... nemělo to chybu. Krásné počasí, prázdné silnice, osmilitr si jen tiše hučel ....
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."