Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Pořiďte mu Alfu. Místo čekání na nabíječkách bude čekat v servisech.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Onedlho by som sa za volant toho GTE mal dostat, tak uvidime, co to za zazrak...
Ale velke nadeje tomu nedavam, uvidime ci to nebude spotrebovo na urovni 2.0 TSI
Najvacsi vyznam to bude mat pre niekoho kto to primarne bude pouzivat po meste (so 100% zasuvkou aspon na jednom mieste) a vynimocnou jazdou mimo mesto (kedy vyuzije komfortu Passatu)...
Ale velke nadeje tomu nedavam, uvidime ci to nebude spotrebovo na urovni 2.0 TSI
Najvacsi vyznam to bude mat pre niekoho kto to primarne bude pouzivat po meste (so 100% zasuvkou aspon na jednom mieste) a vynimocnou jazdou mimo mesto (kedy vyuzije komfortu Passatu)...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já bych chtěl také něco elektro. Prostě mě to baví, líbí se mi ta idea i charakter. Ale jsem na tom hodně podobně jako kolega. 70 - 80% dlouhé trasy a i ten zbytek z velké části po dálnicích v rychlostech 100+řidičBOB píše:v pátek přišel kolega, že by chtěl příští rok, kdy mu končí operák, Passat GTE 80% jeho jízd jsou dlouhé trasy... Nechápu, kde na to přišel
Už jsem to tu psal. Až někdo vyrobí elektromibil s reálným dojezdem kolem 500 km a nabíjením do 30 minut za rozemné peníze, budu se těšit na skončení operáku.
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom stejně. Nejsem toho odpůrcem...akorát netleskám každé slepé uličcce, jako uhrovatý pubescent.
Já měl čest v Lexusech. Je to všechno super, akorát pro mne, který má město tak 10%, to opravdu není. A jezdit dálnice za 15+ je zbytečné. Navíc v autě, které je tězké a tudíž hůře ovladatelné.
Já měl čest v Lexusech. Je to všechno super, akorát pro mne, který má město tak 10%, to opravdu není. A jezdit dálnice za 15+ je zbytečné. Navíc v autě, které je tězké a tudíž hůře ovladatelné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ona ale není moc motivace pořádný elektromobil vyrobit, když se skrz systémové protlačování dá prodat každá nekonkurencé schopná píčovina
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jednak se toho ani přes systémové protlačování až tak moc neprodává
a za druhé není problém vyrobit pořádný elektromobil, je problém do něj sehnat pořádné baterky. Ty dodnes nejsou ani v celé Sluneční soustavě ...
a za druhé není problém vyrobit pořádný elektromobil, je problém do něj sehnat pořádné baterky. Ty dodnes nejsou ani v celé Sluneční soustavě ...
"není problém si koupit Rolls, je problém na to sehnat prachy"
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))