Ma to na neco vliv?ctrl_j píše:Coz je jinej motor. Ja nepsal ze X5 nikdy nebyla 35d, ale ze ten dany motor o kterem je rec se v X5 nikdy nejmenoval 35d.
Soucasne generace X3 35d = X5 40d = 740d = 335d = 535d atd.
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No pockaj, tvrdis ze ten silnejsi dieslovy kejen s 380k ide horsie ako hento?Bond007 píše:je to novy oznaceni stare 35d... jako ten motor je charakterove otresnej, sileny prodlevy, ale kdyz se to posbira, tak to ma i neco jako vykonovou spicku a jakstaks to jede, treba oproti diesele v cayenne, kterej jsem taky zkouselřidičBOB píše:Je megauchylná! Už i za ten malej, kam navíc nejde dát ani kloudný motor.
Btw: 4.0d už není osmivál, ne? To je šest hrnců a 2(?) turba..?
Tohle je ještě dobrá volba...známý to má v 6tce kabriu Navíc - 50d stojí za hovno a jejich nové benzínové V8 obcházet obloukem.
Mluvil jsem o v6 dieselu v cayenne, ne cayenne diesel s911T píše:No pockaj, tvrdis ze ten silnejsi dieslovy kejen s 380k ide horsie ako hento?Bond007 píše:je to novy oznaceni stare 35d... jako ten motor je charakterove otresnej, sileny prodlevy, ale kdyz se to posbira, tak to ma i neco jako vykonovou spicku a jakstaks to jede, treba oproti diesele v cayenne, kterej jsem taky zkouselřidičBOB píše:Je megauchylná! Už i za ten malej, kam navíc nejde dát ani kloudný motor.
Btw: 4.0d už není osmivál, ne? To je šest hrnců a 2(?) turba..?
Tohle je ještě dobrá volba...známý to má v 6tce kabriu Navíc - 50d stojí za hovno a jejich nové benzínové V8 obcházet obloukem.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Cenove i provozne nesmysl?jancsi píše:A Cayenne benzín?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Vy jste s tím manuálem všichni jak pominutí...Snowman000 píše:Ja bych podobnu krizu riesil teda inak!
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tot ... e-vzniklo/
Benzin? Do velkého SUV? Pro aktivní jízdu? Nesmysl. Pamatuju, když jsme ve firmě měli RR Sport s reálným dojezdem kolem 150 - 200km na nádrž při svižnější jízdě.
Manuál? Proč bych si měl pořizovat manuál do více než dvoutunové nudné krabice, která je určená k převážení psa a rodiny?
Myslím že Bond zvolil správně.
2.9T RWD
Nakoniec bude BMW najlacnejsia alternativa. To teda dopracovali. Neviem ci sa mam smiat alebo plakat.
Tak nejlevnejsi... Zalezi na uhlu pohledu a s cim to srovnavas jsou za to 3 ORS911T píše:Nakoniec bude BMW najlacnejsia alternativa. To teda dopracovali. Neviem ci sa mam smiat alebo plakat.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Pod toto sa podpisujem. Dnes je tych segmentov kde ma este manual nejaky objektivny vyznam velmi malo a urcite to nie je segment SUV. Napriek clankom co tu kazdy druhy den vypisuje nejaky nekompetentny novinar.HondaMan píše:Vy jste s tím manuálem všichni jak pominutí...Snowman000 píše:Ja bych podobnu krizu riesil teda inak!
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tot ... e-vzniklo/
Manuál? Proč bych si měl pořizovat manuál do více než dvoutunové nudné krabice, která je určená k převážení psa a rodiny?
Btw za mesic jsem s tim najel 9000km, nerikam tomu auto ale prepravni prostredek... Za rok az dva to chci prodat i s m3 a koupit neco famozniho... Taky jsem tim poprel sam sebe ale racionalne mi to dava smysl
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW